bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,393.79 0.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,033.51 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 577.18 0.96%
solana
Solana (SOL) $ 168.14 2.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520044 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482285 5.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153159 1.70%

Bitcoin Yükselecek Mi Düşecek Mi? BTC Son Durum

Beste Uyanık’ın sunumuyla gerçekleştirilen kriptografik’in yeni bölümü yayında. kriptografik’te bu hafta Beste Uyanık’ın konuğu Eren Caner oldu. Eren Caner birlikte Bitcoin’in son durumunu ve analizini yapıldı. Videomuzda teknik analiz ile Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin ne olacak? gibi sorular yanıtını buldu.

Neler Konuşuldu?

Beste Uyanık, ilk olarak Eren Caner’e “Bitcoin’de son durum nedir?” diye sordu:

Eren Caner “Bitcoin’de sert bir düşüş olduğu zaman ve bu kırılmalar özellikle önemli noktalarda olduğunda benim tavsiyem önce uzun vadeli bir plan açsınlar. Haftalık veya aylık olarak baksınlar. Bu düşüşün ne kadar küçük olacağını görecekler tabii ki önce bir baraj açılıyor. Yani benim düşüncem Bitcoin belirli bir aşamaya geldi. Kesinlikle 2 sene veya 3 sene önceki piyasalarda kesinlikle değiliz. Ben genel olarak bu düşüşleri Bitcoin alma fırsatı olarak değerlendiriyorum Ama tabii ki burada da yatırım tavsiyesi vermiyoruz.” diye konuştu.

Ayrıca Eren Caner sözlerine şunları da ekledi:

Eren Caner “Durumu uzun vadede ele alalım. Aslında burada Bitcoin’in genel olarak yükselmeye devam etmesi için artık burada kalırsa düşer. Uzun vadede şu anda 56000 dolar yani bu üçgensel parabolik bir hat içerisinde yer alıyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala