bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,526.02 3.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,073.36 2.31%
bnb
BNB (BNB) $ 552.62 2.71%
solana
Solana (SOL) $ 142.87 6.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503268 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458743 2.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152315 2.57%

Binance’te ‘Vadeli’ Krizi

Binancein Pazar Payi Dusuyor2

Binance borsası haftanın yeni haftaya vadeli krizi ile başladı. Borsadaki vadeli işlemlerde sistemsel sorunlardan kaynaklı 1 saatten fazla işlem yapılamadı. Binance CEO’su Changpeng Zhao, sistemlerin normale döndüğünü açıkladı. CZ, sorundan etkilenen sunucuların taşındığını kaydetti. CZ, konu ile ilgili yaptığı ilk açıklamada, vadeli hizmetinde API’ı etkileyen sorunların yaşandığını ve ekiplerin üzerinde çalıştığını açıklamıştı.

Binance Vadeli Islemlerde Sorun Yasaniyor2

Binance Vadelide 1 Saat İşlem Yapılamadı

Binance kullanıcıları haftanın ilk işlem gününe vadeli krizi ile başladı. Borsanın vadeli işlemler API’si ve arayüzünü etkileyen sorun 1 saatten fazla sürdü. CZ, sorundan etkilenen sunucuların taşınarak sistemlerin normale döndüğünü açıkladı.

Binance CEO’su CZ, Twitter hesabınan yaptığı ilk açıklamada vadeli işlemler tarafında UM Rest hizmeti/API’si ile ilgili kullanıcı arayüzünü ve API’yi etkileyen bazı sorunlar yaşandığını bildirmişti.

Borsada yapılan açıklamada da Binance vadeli kullanıcılarını etkileyen bir sorunun yaşandığı kaydedildi. Açıklamada ekiplerin şu an çözüm üzerinde çalıştıklarına da yer verildi.

Borsada mart ayında da spot işlemlerde bazı sorunlar ile karşılaşılmıştı. 24 Mart’ta borsadaki spot alım-satımlar 2 saatten uzun süre kapalı kalmıştı. Sorunun eşleştirme motorundaki bir stop emrinden kaynaklandığı açıklanmıştı. Binance‘te yaşanan krizin etkileri Türkiye borsalarına da sıçramıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala