bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,653.05 4.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,072.61 2.75%
bnb
BNB (BNB) $ 551.37 2.69%
solana
Solana (SOL) $ 140.79 4.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502784 1.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457594 2.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153253 3.24%

Bernstein’dan Ethereum Değerlendirmesi: Getirisi Cazip Hale Geldi

Bernsteindan Ethereum Degerlendirmesi Getirisi Cazip Hale Geldi

Küresel varlık yönetim şirketi Bernstein, Ethereum (ETH) staking getirilerinin cazip hale geldiğini açıkladı. Bernstein, Shapella güncellemesi sonrası ETH stake etme eğilimlerinin beklentileri aştığını belirtildi. ETH‘in deflasyonist kalmaya devam ettiği belirtilirken, para politikasında sulandırmadığına dikkat çekildi.

Bernsteindan Ethereum Degerlendirmesi2

Bernstein’dan Ethereum Değerlendirmesi

Varlık gönetim şirketi Bernstein, Ethereum staking getirilerinin cazip hale geldiğini açıkladı. Şirketin yayınladığı araştırma raporuna göre şu anda banka mevduatlarından para piyasalarına kaçışların hızlandığı aktarıldı. Analistler Manas Agrawal ile Gautam Chhugani’in kaleme aldığı raporda ETH mevduatları ve getirilerinde daha fazla talep görmemenin zor olmadığı kaydedildi. Raporda getiri hiyerarşisinde en yüksek oranlardaki yatırım araçlarının tercih edildiğine dikkat çekildi.

Yatırım araçlarındaki düşüş ve ABD dolarında yaşanabilecek değer kayıplarının ETH cinsinden getirileri cazip hale getireceği belirtildi. ETH’in deflasyonist kalmaya devam ettiği ifade edildi. Söz konusu getirilerin hem bireysel hem de kurumsal yatırımcıların talebini artıracağına değinildi. Raporda, “Yeni kripto döngüsü bu kez getiri ile ilgili olacak” denildi. Raporda, ETH’in şeffaflığına da vurgu yapıldı. Bankaların getirileri tasarruf sahipleriyle paylaşmayarak gelir elde ettiği belirtilirken, “Ethereum kazandığı her şeyi stake edenlerle paylaşıyor ve para politikasını sulandırmıyor” denildi.

Diğer yandan Ethereum (ETH) ile Bitcoin (BTC) fiyatları arasındaki korelasyon düşüyor. İki büyük kripto para arasındaki ilişki 18 ay sonra ilk kez yüzde 80’in altına geriledi. BTC–ETH korelasyonundaki gerileme iki kripto parnın fiyat hareketlerinin ayrıştığına işaret ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala