bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,559.10 4.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,252.50 2.78%
bnb
BNB (BNB) $ 578.35 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 181.61 5.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.590595 4.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.414459 4.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.130271 4.15%

Amerikan borsalarında nasıl işlem yapılır?

Amerikan borsalarında işlem yapmak günümüzde yatırım yapmanın en ince ayrıntılarına kadar ezbere bilen insanların bir tercihi. BTCHaber TV olarak, Amerikan borsalarında nasıl işlem yapıldığını ele aldık.  Kripto Bülten, Melis Sarı’nın sunumuyla sizlerle.

ABD borsaları, ABD hisse senetleri yükselişte mi? 

Birçok yatırımcı, daha dengeli bir getiri sağlamak için döviz yerine yerel borsalarda işlem yapar. Döviz kurları söz konusu olduğunda Amerika en önde gelen yatırım merkezlerinden biri. Bugün Amerika’da üç büyük borsa var. S&P500, New York Stock Exchange ve NASDAQ’da listelenebilirler. Teknoloji, sanayi, ticaret ve diğer sektörlerde faaliyet gösteren birçok şirketin hisseleri borsalarda temsil ediliyor ve bu şirketlerin çoğu dünya çapında faaliyet gösteriyor.  İşlem gören hisse senetlerinin kazanç ve kayıplarının büyük olması birçok yatırımcının ABD hisse senedi piyasasını tercih etmesinin ana sebebi.

Hisse senetlerini güvenli bir şekilde alıp satabilmeniz için lisanslı brokerleri seçmek önemli. 

Peki, Amerikan borsasında işlem süreci nasıl ilerliyor?

ABD borsasında yatırım yapmak için online hizmet almayı düşündüğünüz kurum başka bir ülkede olabilir. Alım satım talimatlarınızı yerine getirmek için seçeceğiniz tesisin lisanslı ve güvenilir olması yeterli. Ayrıca bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Amerika Birleşik Devletleri ve diğer ülkelerde birçok aracı kurum bulabilirsiniz. Her ajansın komisyon gibi kendi koşulları var. Bilmeniz gereken bir diğer önemli şey vergilendirme

Daha fazlası için BTCHaber TV’yi takip edebilirsiniz. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala