bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,430.99 2.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.96 2.87%
bnb
BNB (BNB) $ 607.63 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 144.86 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519227 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467445 2.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14964 3.72%

VeChain MetaMask’e Nasıl Eklenir?

metamask vechain eklenir mi

VeChain blockchain ağı, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile uyumlu olmadığından MetaMask’e eklenemez. Eğer VeChain ağındaki akıllı sözleşmelerle, merkezsiz uygulamalarla ve NFT’lerle etkileşime girmek istiyorsanız MetaMask’e alternatif Web3 cüzdanlarından VeChainThor Wallet‘ı kullanabilirsiniz.

Ayrıca VeChain’i güvenli bir şekilde saklamanıza ve VeChain ağındaki DeFi uygulamalarıyla etkileşime girmenize olanak tanıyan Ledger gibi güvenli bir donanım cüzdan da kullanabilirsiniz.

MetaMask’e VeChain Nasıl Eklenir?

VeChain, Solidity programlama dilinde yazılmadığından MetaMask tarafından desteklenmiyor. MetaMask yalnızca Solidity programlama dilinin kullanan ve Ethereum Sanal Makinesi uyumlu ağları destekliyor. Bu ağlara örnek olarak Avalanche, Fantom, Optimism (katman-2) örnek gösterilebilir.

Hangi VeChain Cüzdanını Kullanmalıyım?

VeChain ağında kullanabileceğiniz en iyi cüzdanlardan biri de VeChainThor Wallet. Kullanımı oldukça kolay olan VeChainThor Wallet mobil cüzdanı, VeChain ekibi tarafından geliştirilmiştir. Bu da VeChainThor cüzdanının en az veChain ağı kadar güvenli olduğu anlamına geliyor.

vechain thor wallet nasil

VeChainThor Wallet’ın özellikleri şu şekilde:

  • VET, VTHO ve diğer VeChain varlıklarının yönetimi.
  • X Node transferleri ve yönetimi.
  • VeChain staking ödüllerini toplama.
  • VeChain ağındaki diğer cüzdan adreslerini takip etme.

‍VeChain Ağında Neler Yapabilirim?

VeChain ağı, büyüyen ürün yelpazesinde NFT, DeFi, GameFi ve Metaverse uygulamalarından oluşan gelişen bir ekosisteme barındırıyor. Defillama verilerine göre VeChain blockchain’inde şu anda 6 milyon doların üzerinde Toplam Kilitlenmiş Değer (TVL) bulunuyor.

Daha fazla bilgi için VeChain’in App Hub sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

metamask vechain ekleme

VeChain Nedir?

VeChain, tedarik zinciri yönetim süreçlerini geliştirmek için tasarlanmış bir blockchain platformudur. VeChain’le bir ürün, üretimden teslimata kadar tüm tedarik zinciri yaşam döngüsü boyunca takip edilebilir. VeChain bunun için dağıtık defter teknolojilerini kullanıyor.

VeChain ilk olarak 2015 yılında Louis Vuitton Çin’in eski CIO’su Sunny Lu tarafından başlatılmıştır. Projenin merkezi Singapur’da bulunmaktadır.

Editörün Notu:

VeChain, Solidity programlama dilinde yazılmadığından ve Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumlu olmadığından MetaMask’e eklenemez. VeChain ağındaki DeFi uygulamalarıyla etkileşime girmek için VeChain ekibi tarafından geliştirilen VeChainThor Wallet’ı kullanabilirsiniz. MetaMask’e VeChain ağı eklenemeyeceğinden alternatif olarak Web3 cüzdanı VeChainThor’u tercih edebilirsiniz.

Ayrıca, varlıklarınızı korurken VeChain’i güvenli bir şekilde saklamanıza olanak tanıyan Ledger Nano S gibi güvenli bir donanım cüzdan da kullanabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala