bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,198.40 2.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,006.82 5.12%
bnb
BNB (BNB) $ 568.09 3.59%
solana
Solana (SOL) $ 128.91 4.88%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49492 2.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.430497 5.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.134488 5.01%

Twitter, Arbitrum Hesabını Kısa Süreliğine Askıya Aldı

twitter arbitrum hesabini kisa sureligine askiya aldi

Sosyal medya platformu Twitter, son dönemde bazı kripto hesaplarını kısa süreliğine askıya alıyor. Twitter son olarak, Arbitrum’un resmi hesabını askıya aldı. Şirket daha sonrasında, hesabı yanlışlıkla askıya aldığını belirtti.

Twitter, Arbitrum Hesabını Yanlışlıkla Askıya Aldı

Arbitrum’un resmi Twitter hesabı kısa bir süre önce askıya alındı. Konu hakkında açıklama yapan Arbitrum Vakfı, Twitter’ın hesabı yanlışlıkla spam olarak işaretlediğini ve hesabın birkaç saat içinde eski haline getirildiğini ifade etti.

Arbitrum’un arkasındaki geliştirici şirket olan Offchain Labs’ın kurucu ortağı Harry Kalodner, Elon Musk’ın sahibi olduğu Twitter’ın mantığından emin olamadığını belirtti. Kalodner açıklamasında ayrıca Arbitrum Vakfı’nın söz konusu durumun tekrar yaşanmaması için çalışmalar yaptığını belirtti.

Yapılan görüşmelerin ardından Arbitrum’un Twitter hesabı eski haline getirildi. Twitter Destek hesabı konu hakkında yaptığı açıklamada, Arbitrum’un resmi hesabının yanlışlıkla spam olarak işaretlendiğini ve bu sebeple geçici olarak askıya alındığını belirtti.

Son olarak Arbitrum’un resmi Twitter hesabının askıya alınması olayı, Arbitrum’un yeni ARB yönetişim simgesinin piyasaya sürülmesinden bir hafta sonrasında yaşandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala