bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,625.31 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.32 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 615.51 2.29%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 2.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529978 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473367 0.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15219 0.05%

Pentoshi Kimdir ve Net Serveti Ne Kadar?

pentoshi

Ekonomi bilgisi ve kripto para piyasasındaki başarılı öngörüleriyle tanınan Pentoshi kimdir ve net serveti ne kadar?

Yaptığı başarılı tahminlerle ve ekonomiye dair paylaşımları nedeniyle Twitter’da 600 bini aşkın takipçisi bulunan Pentoshi, Kendisini sertifikalı bir mali danışman yerine bir kripto meraklısı olarak tanımlıyor. Pentoshi bir takma isim ve Pentoshi’nin asıl kimliği bilinmiyor.

Pentoshi, kısa ve orta vadeli katalizörlerle oynayan bir swing trader ve aynı zamanda Merit Circle DAO’da bir danışman olarak görev yapıyor.

Pentoshi’nin Kişisel Serveti Ne Kadar?

Anonim bir kullanıcı olduğundan Pentoshi’nin net servetini hesaplamak zor. Ancak yaptığı işlemlerin boyutuna ve bıraktığı bazı ipuçlarına bakıldığında Pentoshi’nin net servetinin 100 milyon doların üzerinde olduğu tahmin ediliyor. Zira Bitcoin ve Ethereum’da işlem açan Pentoshi’nin bazı işlemleri 15-20 milyon dolar büyüklüğündeydi.

Datawallet analistleri, bu büyüklükte risk alabilen yatırımcının portföy büyüklüğünün 100 milyon doların üzerinde olabileceğini tahmin ediyor.

‍Pentoshi’nin Güncel Piyasa Analizleri

Başarılı bir swing trader olan Pentoshi, çok hızlı bir şekilde karar değiştirebiliyor. 2023 yılı başlamadan önce piyasa için olumsuz tahminlerde bulunan Pentoshi, 2023 yılında kripto para piyasasında ayı sezonunun devam edeceği görüşündeydi. Ancak 2023 yılının Ocak ayındaki yükseliş trendi başlamadan önce bu görüşünü güncelleyen Pentoshi böylelikle doğru bir analize daha imza atmış oldu. Zira Bitcoin 2023 yılına 16.500 dolar seviyesinde başladı ve Mart ayı itibariyle 28.500 dolardan işlem görüyor.

İlginizi çekebilir: Cathie Wood ve Do Kwon‘un biyografilerine ve kişisel servetlerine mercek tuttuğunuz yazılara da göz atabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala