bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,078.78 0.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,540.45 0.69%
bnb
BNB (BNB) $ 618.67 6.28%
solana
Solana (SOL) $ 185.70 1.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.631457 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.660097 2.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214651 2.11%

Paxful Kurucu Ortağından Yeni Karar

paxful kurucu ortagindan yeni karar

ABD Merkezli P2P Bitcoin borsası Paxful, geçtiğimiz günlerde operasyonlarını sonlandıracağını açıklamıştı. Paxful’un bu kararı sonrasında şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Ray Youssef, yeni bir açıklama yaptı.

Ray Youssef, Kişisel Fonlarını Geri Ödeme Yapmak İçin Kullanacak

Kısa bir süre önce operasyonlarını sonlandıracağını duyuran, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir P2P Bitcoin borsası olan Paxful’un kurucu ortağı ve CEO’su Ray Youssef yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor. Youssef, yasalara uymak ve çeşitli sebeplerle oluşabilecek hapis cezası gibi şeylerden kaçınmak için almış olduğu yeni kararını açıkladı. Youssef açıklamasında, kişisel fonlarını kullanıcılara geri ödeme yapmak için kullanacağını belirtti.

paxful kurucu ortagindan yeni karar 2

Youssef, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, dondurulmuş fonların iadesiyle ilgili olarak mahkeme kararlarına uymadığı için hapse girme riskiyle karşı karşıya olduğunu ve bunun da kendisine böyle bir karar almasına ittiğini dile getirdi. Paxful kurucu ortağı böyle bir risk almak zorunda olduğunu aksi takdirde fonların unutulabileceğini ve kullanıcıların bu sebeple fonları bir daha asla geri alamama ihtimallerinin olduğunu dile getirdi. Tüm bunların yanında Ray Youssef, bu görevi yerine getirirken topluluktan da biraz sabırlı olmalarını talep etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala