bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,053.16 0.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.52 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 611.75 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.12 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525497 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471358 0.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151344 1.05%

Paxful, Celsius Mağdurları için Önemli Bir Karar Aldı

paxful celsiusun iflas magdurlari icin onemli bir karar aldi

Geçtiğimiz yıl iflas eden kripto kredi platformu Celsius Network’ün iflas duruşmaları görülmeye devam ediyor. Pek çok kullanıcının mağdur olduğu Celsius Network’ün iflas sürecinin nasıl sonuçlanacağı merak edilirken, Paxful konu hakkında yeni bir karar aldı.

Paxful, Paxful Earn Kullanıcılarına Fonları İade Edecek

İflas eden kripto kredi platformu Celsius Network’ün müşterileri, kripto kredi şirketinin iflas işlemlerinin sonuçlanmasını beklemeye devam ediyor. Bu noktada bir kripto yöneticisi olan Paxful, mağdurları kurtarmak için harekete geçti.

paxful celsiusun iflas magdurlari icin onemli bir karar aldi 2

Konu hakkında açıklama yapan Paxful CEO’su Ray Youssef, kullanıcıların Celsius Network ile ortaklaşa Bitcoin’lerinden getiri elde etmelerini sağlayan Paxful Earn ürününün etkilenen tüm kullanıcılarına geri ödeme yapacağını ifade etti. Paxful CEO’su Ray Youssef, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Paxful, diğer kripto şirketleri gibi, Celsius Network tarafından tutulan fonların geri alamadığı için sıkıntılar yaşadı. Mahkemeler, Celsius Earn programı kullanıcılarına değil, Celsius Network’ün iflas masasına ait olduğuna karar verdiğinde ağır bir darbe daha aldı.

Son olarak Youssef, Paxful hesaplarındaki fonlarına erişebilecek olan etkilenen tüm kullanıcılara kişisel olarak geri ödeme yapacağını doğruladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala