bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,985.75 1.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,538.78 1.69%
bnb
BNB (BNB) $ 614.35 4.65%
solana
Solana (SOL) $ 188.23 0.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.635749 2.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.662919 0.88%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214622 1.76%

Binance Kadın Akademisi İlk Mezunlarını Verdi

Binance Kadin Akademisi Ilk Mezunlarini Verdi1

Kripto para borsası Binance‘in ‘Kadın Akademisi’ programı ilk mezunlarını verdi. Akademide finans alanında kariyer planı olan kadınlara eğitimler verildi. Programa katılan 23 kişi sertifikalarını almaya hak kazandı.

Binance Kadin Akademisi Ilk Mezunlarini Verdi2

Binance Kadın Akademisi’nden Mezun Oldular

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hayata geçirilen ‘Binance Kadın Akademisi’ Mentorluk Programı’nda 6 haftalık eğitimlerini tamamlayan 23 katılımcı sertifikalarını almaya hak kazandı. Katılımcılar ayrıca 1.000 dolar değerindeki Binance ödül havuzundan faydalanma hakkına sahip oldu. Finans alanına ilgi duyan ve profesyonel olarak kripto ekosisteminde var olmak isteyen kadınlara yönelik oluşturulan mentorluk programına 300’den fazla başvuru geldi.

Binance Kadın Akademisi programı ile kadınların finansal bilgi ve becerilerinin artırılması hedeflendi. Blockchain alanında profesyonel kariyer planı olan kadınlara yönelik programda 23 katılımcı yer aldı. Katılımcılara, Web3, blockchain, müşteri ilişkileri yönetimi ve halkla ilişkiler eğitimleri verildi. Kurslar, Binance’in eğitmen ekibi tarafından gerçekleştirildi. Eğitimi başarılı ile tamamlayan 5 kişiye 100’er dolar değerinde ödül verildi.

Binance Türkiye, CIS, Avustralya’dan sorumlu Pazarlama Direktörü Harika Eldoğan, “Binance olarak daha fazla kadına ulaşarak finansal okuryazarlık yetkinliklerinin gelişimine destek olmayı diliyor, finansal başarılarına şahitlik etmeyi istiyoruz. Bu amaçla Binance Akademi bünyesinde kadınlara yönelik olarak başlattığımız mentorluk programına gelen yoğun ilgiden büyük memnuniyet duyuyoruz. Hedefimiz birçok kadına eğitim desteği verebilmek ve Türkiye’de finansal özgürlük ekosisteminin büyümesinde önemli rol oynayacağına inandığımız kadınları bu yolla güçlendirmek. İlk mezunlarımızı tebrik ediyor, Blockchain ve Web3 dünyasındaki başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala