bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,626.78 1.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,051.87 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 534.33 3.38%
solana
Solana (SOL) $ 132.93 3.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.492975 0.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450745 0.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152959 1.08%

Apple, Bankacılık Girişimi Credit Kudos’u Satın Aldı

apple bankacilik girisimi credit kudosu satin aldi

Borç verenlerin daha iyi kararlar almasına yardımcı olan İngiltere merkezli bir açık bankacılık girişimi olan Credit Kudos, ABD’li teknoloji devi Apple tarafından satın alındı.

Apple, Bankacılık Girişimi Credit Kudos ile El Sıkıştı

Teknoloji devi Apple, bankacılık girişimi Credit Kudos’u satın aldı. Anlaşmaya yakın üç kişiye göre, satın alma işlemi bu hafta başlarında yapıldı. Kaynaklardan biri, Credit Kudos’un yaklaşık 150 milyon dolar değerinde olduğunu söyledi.

Credit Kudos ayrıca web sitesinde ‘Web Sitesi Kullanım Koşulları’ etiketli bir bağlantı şu anda Apple’ın kullanım koşullarını özetleyen bir sayfaya yönlendiriyor. 

apple bankacilik girisimi credit kudosu satin aldi

Credit Kudos, AlbionVC liderliğindeki bir turda en son Nisan 2020’de Covid-19 pandemisinin zirvesinde para toplayarak yaklaşık 6,5 milyon dolar topladı. Bunun yanında TriplePoint Capital, Plug and Play Ventures, Ascension Ventures’ Fair by Design fonu, Entrepreneur First ve bir dizi destekçi de yatırım yaptı.

Ayrıca Credit Kudos, İngiltere’nin açık bankacılık çerçevesi aracılığıyla sağlanan banka verilerinden özellikle işlem ve kredi sonuç verilerinden -alınan kredi başvuru sahiplerine ilişkin görüşler ve puanlar sunuyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala