bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,647.05 1.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.06 1.48%
bnb
BNB (BNB) $ 609.41 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 146.16 4.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52255 0.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47046 1.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150344 2.56%

WOO Coin Nedir? WOO Coin Yorum ve Geleceği 2022

WOO

WOO Ağı, CeFi’nin DeFi ile buluştuğu derin bir likidite ağıdır.

Bir yatırımcıysanız, yatırım dünyasında devrim yaratan ücretsiz ve rahat ticaret uygulaması Robinhood’u duymuş olabilirsiniz. Robinhood’un kriptoyu desteklediğini de duymuş olabilirsiniz. Bununla birlikte, Robinhood kripto tüccarları, bir avuç desteklenen kripto para birimini satın almak, tutmak veya satmaktan başka bir şey yapamazlar. Popüler altcoinlere girmek veya kripto varlıklarınızı cüzdanlar arasında aktarmak istiyorsanız bu sınırlayıcı olabilir. Oyunlarını geliştirmek isteyen tüccarlar için, tüm bunları ve daha fazlasını destekleyen gelecek vaat eden bir platform, WOO Network ve yerel WOO jetonlarıdır.

Yüksek likiditeden kesintisiz ticarete kadar, WOO Network, piyasa yapıcılara ve perakende tüccarlara hitap eden eksiksiz bir özellik paketine sahip bir ticaret platformudur. Bu devasa projeyi desteklemek, sahiplerinin WOO Network’ün dünya çapında en iyi uygulama fiyatlarında sıfır ücretli ticaret konusundaki iddialı hedefini desteklemesine olanak tanıyan WOO jetonlarıdır. WOO Network’ün bir platform olarak gelecekteki potansiyelini merak ediyor musunuz?


WOO Nedir?

WOO Ağı, CeFi’nin DeFi ile buluştuğu derin bir likidite ağıdır. Merkezi Olmayan Finans (DeFi), merkezi olmayan blok zinciri kavramını alır ve bunu finans dünyasına uygular. WOO Network ile tüccarlara, kurumlara, borsalara ve DeFi platformlarına, sınıfının en iyisi likiditeye ve düşük maliyetle alım satım uygulamasına demokratikleştirilmiş erişim verilir.

WOO Network, 2019 yılında büyük değişim platformlarına derin likidite sağlama konusunda uzmanlaşmış bir ticaret firması olan Kronos Research tarafından kuluçkaya yatırıldı. Bu alanda uzun yıllara dayanan deneyimin ardından Kronos Research, her türlü kripto paydaşına hizmet etmek için eksiksiz bir özellik paketiyle WOO Network’ü başlattı. Buna risk yönetimine yardımcı olacak gelişmiş emir türleri ve sıfır işlem ücreti dahildir. Sosyal ticaret ve kaldıraçlı vadeli işlem ticareti gibi yaklaşan özelliklerle, WOO Network, hem başlangıç ​​hem de ileri düzey tüccarlar için bir platform olarak kesinlikle büyümek için bolca alana sahiptir.


WOO Coini Tutmanın Faydaları Nelerdir?

WOO Network’ü nasıl destekleyebileceğinizi merak ediyor musunuz? WOO jetonları satın alın ve WOO Network’teki kapsamlı yardımcı programdan yararlanın. WOO Network’ün hepsi bir arada bir platform olarak gelecekteki büyümesinden yararlanmanın yanı sıra, yatırımcılar WOO jetonlarını elinde tutarak da yararlanabilir. Bu ödüller şunları içerir:

  • Yeterince stake edilen token ile sıfır ticaret ücreti, ücretsiz para çekme ve daha yüksek tavsiye indirimleri. Tüm tüccarlar %0 yapıcı ücretten yararlanırken, WOO jetonları stake edilebilir, böylece alıcı ücretleri %0’a düşürülür. 
  • Kurumsal yatırımcılar için artırılmış API ticaret oranı limiti. 
  • WOO token airdropları stakerlara dağıtılır.
  • WOO likidite sağlanması için ödüller ve DEX’lerde çiftçilik sağlar.
  • WOO jetonları, Sushi Kashi gibi platformlarda ödünç alma ve ödünç verme için teminat olarak kullanılabilir . 
  • Gelecekte WOOFi üzerinde stake yapmak

Bunun yeterli olmaması durumunda, WOO token sahiplerine profesyonel varlık yönetimi hizmetleri için indirimler ve WOO Network giderek merkezi olmayan hale geldikçe teklifler için oylama gücü sağlayacak planlar da var.

WOO Coin Nedir WOO Coin Yorum ve Geleceği 2022

WOO Coin Detayları

Toplam 3 milyar WOO token arzı, yukarıda gösterilen genel dağılıma göre dağıtılacaktır. Bu büyük sayıdan endişe duyuyorsanız ve enflasyon konusunda endişeleniyorsanız, WOO jetonunun geri satın alma ve yakma programı aracılığıyla deflasyonist bir jetonomik modeli elde ettiğinden emin olabilirsiniz. Her ay, WOO Network’ün gelir gelirinin yarısı, açık piyasada WOO tokenlerini geri almak için kullanılacak. Geri alım sürekli olarak yapılırken, token yakma her ayın onuncu günü gerçekleşir ve Twitter beslemelerinde yayınlanır.

WOO ekosistemini desteklemek için, WOO’nun devam eden stake edilmesini ve elde tutulmasını ödüllendirmek için 1,5 milyar jeton tahsis edildi. WOO Network’teki kullanıcı varlıklarını desteklemekten periyodik airdroplar yoluyla dağıtıma kadar, kullanıcı tabanı WOO Network’ün birçok teşviki ve özelliği etrafında toplanırken, bağlı kalmanız için birçok neden olduğunu göreceksiniz. 

WOO Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 WOO Coin 10,31 TL TL’den işlem görüyor. WOO Coin fiyatı son 24 saat içerisinde -7.28% değişim gösterdi. WOO Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 34,491,359 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 587,319,123 dolar seviyesinde.

WOO Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 WOO Coin $ 0.316546 dolardan işlem görüyor. 2022 yılının Ocak ayı itibariyle WOO Coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 2.48 dolarla kaydetti. Bununla birlikte WOO yılın en düşük seviyesini ise 0,4868 dolarla belirledi.

WOO Coin Yorum ve Geleceği

Medyanın artan ilgisiyle, zaten sağlam olan kripto para piyasası giderek daha çekici hale geliyor. Bu nedenle, WOO gibi değişim programı belirteçlerinin patlayıcı potansiyeli kesinlikle dikkate değer. Daha fazla kullanıcı WOO Network’e katıldıkça ve düşük ücretlerinden ve gelişmiş sipariş türlerinden yararlandıkça likidite artacaktır. Bu, daha fazla kurumu katılmaya teşvik edecek ve böylece ticari icraları artıracaktır. FTX ve dYdX gibi borsalar , tüccar akışı sayesinde katlanarak büyümüş olsa da, WOO’nun önümüzdeki yıllarda benzer bir artıştan yararlanma potansiyeli olduğuna inanıyoruz. Bu formüle WOO Network tarafından uygulanan sürekli genişleyen özellikler listesini ekleyin ve kripto tüccarlarının ve yatırımcılarının uzun vadede yükselişe geçeceği bir jetonunuz var.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Ramazan Eles

Medyascope'ta editörlük, Habervakti.com'da editörlük ve sosyal medya yöneticiliği yaptı. Teknoloji haberleri sunan Techgirisim.com'u kurdu. Daha sonra Haberler.com'da editörlük yaptı. Ardından Beyaz Gazete, Haber365, Enigma Artı, Popüler Ekonomi gibi platformlarda kısa süreli çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala