bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,781.82 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,173.83 4.22%
bnb
BNB (BNB) $ 591.31 1.95%
solana
Solana (SOL) $ 136.69 3.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512283 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457296 2.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142511 4.70%

WEMIX Coin Nedir? Hangi Borsadan Alınır?

wemix

Wemix, WEMADE’nin bir yan kuruluşu olan Wemade Tree tarafından amiral gemisi blok zinciri oyun hizmetleri kolu olarak geliştirilen blok zinciri tabanlı bir Küresel Oyun Platformudur. 

WEMIX, Wemade Tree Pte tarafından geliştirilen Blockchain oyun platformudur. Ltd, Cryptocurrency Cüzdanı, Token Değişimi, Game Item Trade ve Game Gateway dahil olmak üzere hizmetler sunmaktadır. Wemade Ağaç Pte. Ltd, 500 milyondan fazla kullanıcıya sahip son derece başarılı bir oyun olan “The Legend of Mir” IP’nin geliştiricisi ve sahibi olan Wemade’nin yan kuruluşudur.

Wemix oyunları için NFT pazarı 2021’in ilk yarısında piyasaya sürülecek. Wemix için CrypTornado, NFT’lerin kullanıcılar arasında kullanılmasına ve takas edilmesine izin veren ilk oyun olacak. NFT’lerin teknik özelliklerini ve avantajlarını en üst düzeye çıkarmanın çeşitli yolları denenecektir. WEMIX için AquaTornado ve yaklaşan bir balık tutma oyunu balık NFT’lerini paylaşacak. Oyuncular balık yakalayabilir, ardından WEMIX’in üremesi ve eğlenmesi için AquaTornado’ya gönderebilir.

Ve Kakao’nun blok zinciri yan kuruluşu GroundX tarafından geliştirilen Klaytn ana ağında bir NFT ticaret hizmeti, 2021’in ikinci yarısında başlatılacak. Yalnızca oyun öğelerini değil, aynı zamanda dijital sanatlar ve koleksiyon mülkiyetinin niteliklerini de içeren daha geniş NFT ticareti mevcut olacak.

WEMIX ve Klaytn’in NFT pazarlarından edindiği bilgi birikimi ile Wemade Tree, 2022’de dünyanın en büyük oyun alanı olan Ethereum ana ağ tabanlı NFT pazarına girmeyi hedefliyor. Küresel pazarda ticareti yapılan her türlü NFT ticareti yapılabilir.

Wemade Tree, WEMIX cüzdanı aracılığıyla kendi merkezi olmayan pazar yeri WEMIX DEX’te kullanımı kolay FT ticaretine zaten hizmet veriyor. Tornado ve CQ Zuanshi gibi oyun jetonları, WEMIX jetonu ile değiştirilebilir ve bunun tersi de mümkündür.

WEMIX NFT pazarı için geliştirme son aşamadadır.


BiKi Borsası Nedir?

BiKi Exchange, küresel bir dijital para birimi ticareti ve blok zinciri teknolojisi hizmet sağlayıcısıdır. Platform, dünyanın her yerindeki kullanıcılar için en güvenli, en istikrarlı ve verimli dijital para birimi alım satım platformunu yaratmaya kendini adamıştır. Şu anda Çince ve İngilizce gibi birçok dili desteklemekte ve dünya çapında 3 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı ile yaklaşık 100 ülke ve bölgeye hizmet vermektedir.


WEMIX Nasıl ve Nereden Alınır?

WEMIX, diğer ana kripto para birimlerinin aksine, bir dizi kripto borsasında listelenmiştir, doğrudan fiat para ile satın alınamaz. Bununla birlikte, önce herhangi bir büyük borsadan Bitcoin, ETH, USDT satın alarak ve ardından bu madeni parayla işlem yapmayı teklif eden borsaya aktararak bu parayı yine de kolayca satın alabilirsiniz, bu kılavuz makalesinde WEMIX satın alma adımlarını ayrıntılı olarak anlatacağız.

Önce Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) gibi büyük kripto para birimlerinden birini satın almanız gerekecek.

WEMIX ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Bybit, Gate.io, Upbit, MEXC. Bu borsalardan WEMİX’i alabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Ramazan Eles

Medyascope'ta editörlük, Habervakti.com'da editörlük ve sosyal medya yöneticiliği yaptı. Teknoloji haberleri sunan Techgirisim.com'u kurdu. Daha sonra Haberler.com'da editörlük yaptı. Ardından Beyaz Gazete, Haber365, Enigma Artı, Popüler Ekonomi gibi platformlarda kısa süreli çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala