bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,393.45 2.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,882.90 2.03%
bnb
BNB (BNB) $ 567.16 4.34%
solana
Solana (SOL) $ 143.65 2.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.50442 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4315 1.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146051 1.62%

Ünlü CEO: “Bitcoin altından daha büyük olacak”

bitcoin altın düzeltme

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin’de (BTC) bir düzeltme beklediğini, ancak lider kripto para biriminin yakın gelecekte altından daha büyük olacağını söyledi.

Kripto para piyasasının yükseliş yönlü ilerleyişi ve Bitcoin’in (BTC) zirveye yolculuğu, birçok farklı görüşün ortaya çıkmasına yol açtı. Kripto sektörünün ünlü isimleri, boğanın geldiğine yönelik söylemlerde bulundu.

Kripto paralar hakkında sık sık yorum yapan Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Bloomberg’e verdiği demeçte gündemi değerlendirdi. Ünlü CEO, BTC için köpüğün alınacağını, yani bir düzeltme olacağını söyledi. Ayrıca Novogratz, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galaxy Digital CEO'su Mike Novogratz
Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz

Novogratz: Bitcoin’de (BTC) düzeltme bekliyorum

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Bloomberg TV’ye verdiği bir röportajda, yatırımcıların yakında gerçek altın yerine dijital altını tercih edeceğini belirtti.

Novogratz, Bitcoin’in (BTC) daha fazla büyüyeceğini ve benimseneceğini aktardı. Ünlü CEO, Bitcoin’in piyasa değerinin 1,21 trilyon dolar ve altının piyasa değerinin 13,79 trilyon dolar olduğunun altını çizdi. Kripto sektörünün ünlü ismi, BTC’nin yakında dünya çapında bilinen bir kripto para haline geleceğini savundu.

Novogratz’a göre, Bitcoin yakın gelecekte altından daha büyük olacak ve altının tahtını ele geçirecek. Hem kurumsal hem de bireysel yatırımcıların Bitcoin’e yönelmesine değinen Novogratz, “Bu muhtemelen Bitcoin tarihinde gerçek bir fiyat keşfine sahip olduğumuz ilk seferdir” yorumunda bulundu.

Bitcoin maksimalistliğini sürdüren Novogratz, BTC fiyatının gidişatı hakkında da görüşlerini paylaştı. Ünlü CEO, BTC fiyatının son yükseliş ile birlikte düzeltme sinyali verdiğini belirtti. Novogratz, fiyat düzeltmesinin ortaya çıkabileceği konusunda yatırımcıları uyardı.

Galaxy Digital CEO’su, “Çok köpüklü, köpüklü seviyelere geldiğimizi söyleyebilirim.” dedi. Ancak Novogratz, BTC fiyatının 50 bin doların altına düşmesini beklemiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala