bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,362.90 2.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,012.45 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 563.29 0.99%
solana
Solana (SOL) $ 140.26 5.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52184 1.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459034 2.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133597 3.60%

Tron’un kurucusu Justin Sun’la ilişkili borsaya uyarı geldi

justin sundan onemli huobi aciklamasi 2

Birleşik Krallık Mali Davranış Otoritesi (FCA) en büyük kripto para borsalarından Poloniex’e karşı bir uyarı yayımladı.

FCA, Poloniex’in izni olmadan finansal hizmet veya ürünlerin tanıtımını yapıyor olabileceğini belirterek kamuoyuna ‘bu firmayla iş yapmaktan kaçınmasını’ tavsiye etti.

Birleşik Krallık’ta firmalar ve bireyler, gerekli izin veya onay olmadan finansal hizmetlerin tanıtımını yapamıyor. Açıklamada, Birleşik Krallık’tan kullanıcılara açık olan Poloniex’in, FCA tarafından yetkilendirilmediğinin altı çizildi. FCA “Sizi hedef alıyor olabilir” diyerek uyardı.

Kripto para borsası, Kasım başında 114 milyon dolarlık bir hack’e maruz kalmıştı. Ocak 2014’te kurulan Poloniex 2019 yılında Tron blokzincirinin kurucusu Justin Sun‘ın da yer aldığı bir konsorsiyum tarafından satın alınmıştı.

Kripto borsası kullanıcıları zarara uğrarsa ne olur?

FCA açıklamasında firmaya ait resmi bilgilere de yer verdi. Düzenleyici, kripto para borsası ile iş yapanların şikayeti olması durumunda Mali Ombudsmanlık Hizmetine erişemeyeceklerini vurguladı.

FCA şu ifadeleri kullandı:

“Ayrıca işler ters giderse Finansal Hizmetler Tazminat Programı (FSCS) tarafından da korunmayacaksınız. Bu, firmanın iflas etmesi halinde paranızı geri alma ihtimalinizin düşük olduğu anlamına gelir.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala