bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,721.88 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,256.52 2.85%
bnb
BNB (BNB) $ 608.96 1.08%
solana
Solana (SOL) $ 157.75 2.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551601 0.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.502032 2.74%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162535 3.01%

Justin Sun’ın Huobi ve Poloniex için Memecoin Planı

Justin Sunin Huobi ve Poloniex Icin Memecoin Plani

Kripto dünyasının fenomen isimlerinden Justin Sun, memecoin planını açıkladı. Sun, kripto para borsaları Huobi ve Poloniex‘i memecoin’lerle yeniden canlandırmayı planlıyor. Justin Sun, Binance’in yüksek kripto para listeleme standartlarının küçük borsalar için fırsat niteliği taşıdığını belirtti.

binance justin suni sui token gaspina karsi uyardi 2

Justin Sun, Memecoin Planını Açıkladı

Justin Sun, Huobi ve Poloniex‘i memecoin’lerle canlandırmayı planlıyor. The Block’a konuşan Sun, kripto piyasasının tek bir borsanın etkili bir şekilde hizmet veremeyecek kadar büyüdüğünü söyledi. Binance’in pazar payına göre en büyük borsa olduğunu söyleyen Sun, daha küçük memecoin’ler için iyi bir yer olmadığını ifade etti. Sun, “Bir coin’in Binance’te listelenmesi için en az 100 milyon hatta 1 milyar dolar değeri olması gerekiyor. Bu durum diğer borsaların büyümesi için çok büyük bir alan bırakıyor” değerlendirmesinde bulundu. Justin Sun, kısa bir süre yaptığı Twitter paylaşımında ‘eğlence’ için memecoin ticaretine başlayacağını açıklamıştı.

Poloniex borsası, Tron’un kurucusu Justin Sun‘ın desteklediği bir konsorsiyum tarafından yönetiliyor. Daha önce borsa, stablecoin şirketi Circle’a aitti. Circle, Poloniex’i 2018 yılında satın almış ve iki yıldan daha kısa süre içinde satmıştı. Sun, kendisini Huobi borsasının danışmanı olduğunu belirtiyor. Huobi, geçen yılın ekim ayında About Capital isimli bir şirket tarafından satın alınmıştı. Sun’ın About Capital ile ilişkisi uzun süre gizlenmiş ancak ilerleyen dönemlerde doğrulanmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala