bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,782.09 2.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.94 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 556.69 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 141.92 1.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519203 3.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478733 2.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1525 0.32%

Tigers Fan Token (TIGRES) Nedir?

tigres fan token nedir

Tigres (TIGRES) Fan Token, Brezilya’nın en köklü kulüplerinden biri olan Clube de Regatas do Tigres’in taraftar token’idir.

Kısaca Tigres olarak bilinen Club de Fútbol Tigres de la Universidad Autónoma de Nuevo León, San Nicolás de los Garza şehrinde kurulan Meksika merkezli bir futbol kulübüdür. Tigres, 60 yılı aşkın süredir Meksika’nın en üst düzey futbol ligi Liga MX’te mücadele ediyor.

Tigres’in Liga MX’te 7 şampiyonluğu bulunuyor.

Tigers Fan Token Nedir ve Ne İşe Yarar?

Tigers Fan Token, Meksika’nın önde gelen futbol kulübü Tigres’in taraftarların takımlarıyla bağlantı ve etkileşim kurmasına olanak sağlayan bir taraftar token’ıdır. Tigres taraftarları anketler aracılığıyla kulübün geleceğini etkileyecek kararlarda söz sahibi olabilir, indirimler ve özel promosyonlardan faydalanabilir ve benzersiz ödüller kazanabilir.

Taraftarlar, TIGRES Fan Token aracılığıyla forma tasarımları, yeni forma numaraları, stadyumdaki kutlama şarkıları ve çok daha fazlası gibi konularda oy kullanabilecekler. Ayrıca, resmi imzalı ürünlerden VIP biletlere veya ünlü Estadio Universitario’da maç izlemek gibi unutulmaz deneyimlere kadar çok çeşitli ödüller kazanabilir.

Tigres Fan Token Nereden Alınır?

Tigres Fan Token birçok yerli ve yabancı kripto para borsasında işlem görüyor. Tigres Fan Token’in (TIGRES) işlem gördüğü en popüler kripto para borsaları şu şekilde:

  • Chiliz

Bu kripto para borsalarında hesap oluşturarak kolaylıkla birkaç adımda Tigres (TIGRES) token satın alabilirsiniz.

Tigres Fan Token Yorumları ve Geleceği

Yazımızın bu bölümünde PricePrediction web sitesi tarafından yapılan Tigres Fan Token fiyat tahminlerine bakacağız. TIGRES token için 2023, 2024 ve 2025 yılı fiyat tahmininleri şu şekilde:

Tigres Fan Token Fiyat Tahmini 2023

Tigres geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2023 yılında Tigres Fan Token fiyatının minimum 2,42 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediliyor. TIGRES için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 2.52 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 2.83 dolar seviyesinde. 

Tigres Fan Token Fiyat Tahmini 2024

TIGRES geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2024 yılında TIGRES Fan Token fiyatının minimum 3,44 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediliyor. TIGRES için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 3,55 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 4,20 dolar seviyesinde. 

Tigres Fiyat Tahmini 2025

TIGRES geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2025 yılında TIGRES Fan Token fiyatının minimum 5,03 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediliyor. TIGRES için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 5,21 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 6,13 dolar seviyesinde.

Tigres Fan Token Fiyatı ve Grafiği

Tigres Fan Token Token kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Tigres Fan Token ‘den işlem görüyor. TIGRES token fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. TIGRES token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

Tigres Fan Token Token kaç dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TIGRES token dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Nisan ayı itibariyle TIGRES token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 3.94 dolarla kaydetti. Bununla birlikte TIGRES token yılın en düşük seviyesini ise 0.20 dolarla belirledi.

Tigres Fan Token Token grafiği

Anlık olarak güncellenen Tigres Fan Token coin grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte TIGRES token’in son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala