bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,907.59 1.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,903.97 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 570.42 3.50%
solana
Solana (SOL) $ 143.90 3.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500831 1.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.427809 2.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145485 3.81%

Spot Bitcoin ETF’ler ile ilgili sansasyonel iddia

spot Bitcoin ETF

JMP Securities, boğa indikatörü olarak da bilinen spot Bitcoin ETF’lerine önümüzdeki üç yıl içerisinde 220 milyar dolar giriş görülebileceğini öne sürdü.

Lider kripto para birimi Bitcoin, spot Bitcoin ETF’lerine net para girişinin rekor seviyede olmasıyla birlikte tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 73.650 dolara ulaştı.

Bitcoin’de boğa çanlarını çalan spot Bitcoin ETF verisinde, net para girişi 1,05 milyar doları buldu. Büyük bir iştahla satın alınan ETF’ler, Bitcoin’de arz şoku yaratıyor. Özellikle BlackRock, Bitcoin’i sırtlamaya devam ediyor.

JMP Securities, birçok kripto yatırımcısının boğa indikatörü olarak gördüğü spot Bitcoin ETF’ler ile ilgili rapor yayımladı.

toncoin telegram

Spot Bitcoin ETF’lerde boğa sinyali

JMP Securities analistleri, spot Bitcoin ETF’lerine ve Coinbase’e yönelik bir araştırma raporu yayımladı. Rapora göre, kripto borsası Coinbase (COIN) spot Bitcoin ETF’lerine artan para girişlerinden faydalanmak için iyi bir konumda bulunuyor.

Analistler, spot bitcoin ETF’lerinin önümüzdeki üç yıl içerisinde 220 milyar dolar net giriş gerçekleşeceğini belirtti. CryptoQuant CEO’su, spot Bitcoin ETF’lerine para girişi devam ettiği sürece kripto para piyasasında boğanın süreceğini söylemişti. Boğa indikatörü olan spot BTC ETF’lerinde görünüm pozitif durumda.

JMP, birçok ETF sağlayıcısına destek sunan Coinbase’in de bu durumdan faydalanarak değer kazanacağını aktardı. Analistlere göre, Coinbase hisse fiyatı 220 dolardan 300 dolara kadar yükseliş yaşayabilir.

Diğer taraftan Wall Street devi JPMorgan da dikkat çeken yorumlarda bulunmuştu. Bankacılık devi halving sonrası Bitcoin’in 42.000 dolara kadar düşüş yaşayabileceğini öne sürdü ve iki ila üç yıl içerisinde spot Bitcoin ETF’lerine 62 milyar dolarlık net giriş gerçekleşeceğini aktardı.

JMP, Çarşamba günü yayımladığı raporda, spot Bitcoin ETF’lerinin yeni sermayeye kapıları açacağını ve BTC’nin fiyatının da yükselişini hızlandıracağını belirtti. Analistler, BTC’nin 280.000 dolara kadar yükseliş yaşayabileceğini düşünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala