bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,372.44 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,928.65 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 597.47 0.84%
solana
Solana (SOL) $ 145.15 0.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501738 0.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.438215 0.78%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141293 2.55%

Bu veri gerçekleşene kadar Bitcoin boğası bitmeyecek!

bitcoin boga

CryptoQuant’ın kurucusu Ki Young Ju, spot Bitcoin ETF’lerine net para girişi durana kadar piyasanın boğa görünümünde kalacağını söyledi.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), geçtiğimiz gün 72.800 dolara ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı. Bitcoin’in ATH yapması sonrası kripto sektörü ikiye bölündü. Birçok kripto uzmanı düzeltmenin her an gelebileceğini dile getirirken, bazı maksimalistler boğaların daha yeni başladığını öne sürdü.

CryptoQuant’ın kurucusu Ki Young Ju ise ilginç bir boğa indikatörü paylaştı. Sektörün ünlü ismi, spot Bitcoin ETF’lerine halen daha iştahlı bir para girişi gerçekleştiğini ve bu sonlanana kadar boğa piyasasının süreceğini aktardı.

bitcoin ether piyasa

Bitcoin için boğa indikatörü geldi

CryptoQuant’ın kurucusu Ki Young Ju, Bitcoin (BTC) gidişatı için takip edilmesi gereken en önemli verinin spot Bitcoin ETF’ler tarafında olduğunu söyledi.

X platformu üzerinden takipçilerine seslenen Ki Young Lu, halen daha boğa piyasasının devam ettiğinin mesajını verdi. CryptoQuant CEO’su, “Spot Bitcoin ETF’lere para girişi durana kadar ayılar bu oyunu kazanamaz.” yorumunda bulundu.

Geçen hafta spot ETF’lerde +30 bin BTC’lik net giriş görüldü. Borsalar ve madenciler gibi ön planda olan kuruluşlar, ABD’nin 1,5 milyon BTC’si de dahil olmak üzere 3 milyon BTC’ye sahip durumda.

CryptoQuant’ın kurucusuna göre, spot Bitcoin ETF’lere para girişi bu şekilde devam ederse 6 ay içerisinde BTC’de bir likidite krizi yaşanacak ve bu da arz şokunu gündeme getirecek.

Ki Young Lu, “BTC şu anda fiyat keşif aşamasındadır. Satış tarafında likidite krizi meydana geldiğinde, satış tarafı likiditesinin sınırlı olması ve sipariş defterinin zayıf olması nedeniyle bir sonraki döngüsel zirve beklentilerimizi aşabilir. Bu, birikim adresleri toplam 3 milyon BTC’ye ulaştığında meydana gelebilir.” diyerek boğanın daha da şiddetleneceğini savundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala