bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

Raoul Pal Kimdir ve Tahmini Serveti Ne Kadar?

Raoul Pal kimdir

Bu yazımızın konusu kripto para sektörünün önde gelen figürlerinden Raoul Pal. İngiliz yatırımcı, hedge fonu yöneticisi ve ekonomi yazarı Raoul Pal, dünyanın en büyük makro-finansal medya şirketlerinden Real Vision Group’un kurucusu ve CEO’sudur.

Şubat 2023 itibarıyla, Raoul Pal’ın net değerinin yatırımlarına, Real Vision’daki sahiplik hissesine ve kripto para varlıklarına dayanarak 350 milyon doların üzerinde olduğu tahmin edilmektedir.

Raoul Pal Kimdir?

1968 yılında İngiltere’nin Londra şehrinde doğdu. Cambridge’deki Gonville & Caius College’da ekonomi üzerine eğitim alan Pal, mezun olduktan sonra Goldman Sachs’ta işe başladı ve burada 6 yıl boyunca yatırım bankacısı olarak çalıştı. Riskten korunma fonları alanında kariyer yapmak üzere Goldman Sachs’tan ayrılan Raoul Pal, 2000 yılında aylık abonelik bazlı bir makroekonomik araştırma hizmeti olan Global Macro Investor’ı (GMI) kurdu.

Kurucusu olduğu Global Macro Investor (GMI) kısa bir süre içerisinde yatırımcılar ve hedef fonu yöneticileri arasında popülarite kazandı. Raoul Pal, 2009 yılında önde gelen ekonomistlerin, merkez bankalarının, yatırımcıların röportajlarına yer verilen video hizmeti olarak Real Vision Television’ı (RVTV) başlattı.

Raoul Pal Serveti Ne Kadar ve Nasıl Kazandı?

350 milyon dolarlık net servete sahip olduğu tahmin edilen Raoul Pal’in bu servetini yatırım ve hedge fonu yönetimi konusundaki başarılı kariyerinden kaynaklandığı tahmin ediliyor. Bu nedenle Raoul Pal, fırsatları yakalama ve bu fırsatları değerlendirme konusunda dünyanın en başarılı yatırımcılarından biri olarak değerlendiriliyor.

Raoul Pal ayrıca Real Vision Group’taki binlerce abonesinden yılda milyonlarca dolar kazanıyor.

Raoul Pal’in Twitter Hesabı

Twitter’daki kripto para topluluğunun en önemli figürlerinden biri olan Raoul Pal, @RaoulGMI kullanıcı adlı Twitter hesabı üzerinden piyasaların durumuna ilişkin gelişmeleri düşüncelerini ve ilgi çekici finansal haberleri paylaşıyor.

‍Raoul Pal Ethereum Yatırımları

Ethereum’un önde gelen yatırımcılarından biri olan Raoul Pal’in portföyünün büyük bir kısmını ETH’nin oluşturduğu düşünülüyor. Raoul, Ethereum dışında Avalanche, Solana ve diğer katman-1 ağları konusunda da oldukça iyimser.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala