bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,450.46 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,949.04 2.37%
bnb
BNB (BNB) $ 539.13 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 133.57 1.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480431 3.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.437908 2.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144271 3.32%

Mevcut Eğitim Sistemi Bizleri Geleceğe Nasıl Hazırlıyor?

Yeni Dünya’nın yeni bölümünde Ali Değermenci’nin konuğu Işık Üniversitesi Rektörü Hasan Bülent Kahraman oldu. Hasan Bülent Kahraman ile önümüzdeki dönemlerde eğitimin ne hal alacağından, pandemiyle birlikte uzaktan eğitimin öneminin artmasından, kripto para dünyasından ve daha fazlasından bahsedildi.

Neler Konuşuldu?

Yeni Dünya’nın yeni bölümünde Ali Değermenci konuğu Hasan Bülent Kahraman’a “Eğitimde pandemi sebebiyle zorunlu olarak uzaktan çalıştık. Önümüzdeki dönemde eğitim nasıl bir hal alacak?” şeklinde bir soru yöneltti. Hasan Bülent Kahraman Ali Değermenci’nin, sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Z kuşağı dediğimiz şimdiki gençliğin önümüzdeki yıllarda üniversiteyle ilişkisinin son derece sınırda olacağı düşünülüyor. Bunu doğuran birkaç sebep var. Dünyada teknoloji alanında önde gelen isimler Bill Gates, Elon Musk ve Zuckerberg gibi isimler üniversite eğitimlerini tamamlamamış insanlar. Bunlar gençlerin büyük bir bölümü için özellikle girişimcilikleri, yenilikçilikleri itibariyle ciddi rol modelleri oluyorlar ve öğrencilerde bir kaygı oluşuyor.

Ayrıca Hasan Bülent Kahraman sözlerine şu ifadeleri de ekledi:

Kripto paralara gelecek olursak bunlar daha deney aşamasındalar. İnsanlar şu anda bunları tecrübe ediyorlar. Biraz daha farklı bir noktaya ittiği andan itibaren sistem kendini ona doğru evirtecektir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala