bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,911.86 3.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,068.54 2.62%
bnb
BNB (BNB) $ 543.29 4.37%
solana
Solana (SOL) $ 134.24 9.59%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488117 2.13%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455564 1.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155132 1.75%

Yeni Dünya’nın Alternatif İş Fırsatları Neler? | İş Hayatında Kadın Olmak

yeni dunya

Yeni Dünya’nın yeni bölümünde Ali Değermenci’nin konuğu Leyla Alaton oldu. Leyla Alaton ile dijitalleşen dünyanın insanlar üzerindeki etkilerini, kripto paraları, NFT’leri ve daha fazlasını konuşuldu.

Nelerden Bahsedildi?

Yeni Dünya’nın yeni bölümünde Ali Değermenci konuğu Leyla Alaton’a “Gelecek denildiğinde sizin aklınıza ne geliyor?” ve dijital dünya kavramı ile ilgili bir soru yöneltti. Leyla Alaton, Ali Değermenci’nin sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Gelecek denildiğinde benim aklıma ilk olarak müthiş bir heyecan geliyor. Sürprizler ile dolu bir dünya geliyor. Ayrıca bir bölümüne katılmayı düşündüğüm bir zaman dilimi geliyor diyebiliriz. Bunun yanında daha çok seyirci olmayı düşündüğüm bir atmosfer gibi düşünüyorum ve hayal ediyorum.

Ayrıca Leyla Alaton sözlerine şu ifadeleri de ekledi:

Kimse inanamasa da ben daha çok bu yeni dünya da seyirci olmak istiyorum. Bununla beraber bu dünyayı daha çok genç kuşağa devretmek istiyorum. Bununla beraber metaverse, NFT gibi kavramlar benim kuşağım için daha farklı olacağını düşünüyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala