bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,706.34 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,166.50 2.12%
bnb
BNB (BNB) $ 601.68 1.46%
solana
Solana (SOL) $ 150.83 5.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534284 3.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479453 4.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153961 4.83%

Ledger CTO’su Kurtarma Aracı Hakkında Açıklama Yaptı

ledger ctosu kurtarma araci hakkinda aciklama yapti

Son dönemde kripto para donanım cüzdanı üreticisi Ledger, kurtarma aracı ile gündemde. Kripto para donanım cüzdanı üreticisi Ledger’ın yöneticileri dün sadık kullanıcıları için yeni Recover ürünü hakkında Ledger CTO’su açıklama yaptı.

Ledger CTO’sundan Önemli Açıklama

Kripto para donanım cüzdanı üreticisi Ledger’ın yöneticileri dün sadık kullanıcılara yeni Recover ürününün cihazın kilidini açabilecek erişime izin verebileceğini, ancak yine de güvenli kalacak şekilde açıklamakta zorlandı. Bunun sonucunda ortaya çıkan halkla ilişkiler karmaşası bugün de devam etti. Bunun ardından şirket, Ledger’ın aygıt yazılımının “anahtar çıkarmayı kolaylaştırdığını” söyleyen bir Twitter paylaşımını sildi. Bu durum genellikle insanların sabit bir cüzdandan istedikleri şeyden tam tersi bir şey olduğunu belirtelim.

ledger ctosu kurtarma araci hakkinda aciklama yapti 2

Müşteriler, bir cüzdanın kilidini açmak için şifre olarak kullanılan 24 kelimelik bir tohum cümle olan özel anahtarlarının bir Ledger donanım cüzdanından çıkmasının hiçbir yolu olmadığını açıkça varsaymış durumda.

Konu hakkında Ledger CTO’su Charles Guillement yaptığı açıklamada, Recover ile kullanıcıların artık bir Ledger cüzdanının içinde çalışan yazılımın, özel anahtarların, tohum ifadesini yeniden oluşturmak adına yeniden birleştirilebilen şifreli “parçalar” şeklinde cihazdan ayrılmasına izin verebileceğini ifade etti. Ledger ayrıca, Recover aracının kullanıcılar için isteğe bağlı olduğunu ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala