bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,766.62 3.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,412.79 5.48%
bnb
BNB (BNB) $ 534.54 5.25%
solana
Solana (SOL) $ 183.59 9.85%
xrp
XRP (XRP) $ 0.615965 0.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.632419 6.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.135777 10.59%

Paylaş

Kripto Cüzdanı MetaMask, EIP-4361’i Ekledi

kripto cuzdani metamask eip 4361i ekledi 2

Blockchain yazılım şirketi Chainalysis’in girişimlerinden birisi olan kripto cüzdan servisi MetaMask, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için yeni adımlar atmaya devam ediyor. MetaMask kullanıcıların kripto cüzdanı ile internet sitelerinde güvenli bir şekilde oturum açmaları için EIP-4361’i eklediğini açıkladı.

MetaMask Cephesinden Yeni Bir Adım

Ethereum tabanlı kripto cüzdan uygulaması MetaMask, artık kullanıcıların internet hizmetlerini doğrulamak için kripto cüzdanını güvenli bir şekilde kullanmasını sağlayan bir özellik olan “Ethereum ile Giriş Yap” özelliğini eklediğini dile getirdi.

Son dönemlerin popüler web3 cüzdanlarından birisi olan MetaMask, Ethereum hesap sahiplerinin zincir dışı hizmetlerde kendilerini doğrulamaları için daha standart bir yol sağlamayı hedefleyen EIP-4361 standardını kullanıma sundu. Kripto cüzdan uygulaması MetaMask, bu entegrasyonda dijital kimlik ve veri sağlayıcısı olan Spruce ile ortaklık kurduğunu belirtti.

kripto cuzdani metamask eip 4361i ekledi

EIP-4361 uygulamasıyla, MetaMask gibi cüzdan projelerinin kullanıcıları internet sitelerinde oturum açmak için standart bir mesaj biçimini imzalayabilecek. Desteklenen internet siteleri, kullanıcılara internet sitesi adı, oturum ayrıntıları ve güvenlik mekanizmaları dahil olmak üzere ayrıntıları incelemek ve kötü amaçlı sitelerden yetkisiz erişime karşı koruma sağmak için doğru alan adını doğrulamak için bir açılır pencere sunuyor. Konu hakkında bir Twitter paylaşımı yapan MetaMask şu ifadeleri kullandı:

Bu, onayları topluluğumuz için daha okunaklı hale getirmeye yönelik devam eden girişimlerimizin bir parçasıdır. Uygulamamız bununla birlikte, kötü amaçlı URL’lerden gelen imzaları / onayları algılayan bir “etki alanı bağlama” özelliğini de sunuyor.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Yanıt verin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala