bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,669.06 1.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,042.84 1.90%
bnb
BNB (BNB) $ 555.69 0.79%
solana
Solana (SOL) $ 141.38 2.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520847 3.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483805 3.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152154 0.39%

Kanada’nın Üç Büyük Kripto Borsası Birleşiyor

kanadanin uc buyuk kripto borsasi birlesiyor

Kripto endüstrisinden yeni yatırım ve birleşme haberleri gelmeye devam ediyor. Bir süredir birleşme görüşmeleri yapan Kanada’nın en büyük kripto para borsalarından birleşme noktasında önemli bir açıklama geldi.

Kanada’nın En Büyük Üç Kripto Borsasından Önemli Bir Adım

Kanada merkezli kripto para borsaları WonderFi, Coinsquare ve CoinSmart dünyanın en büyük kripto para borsasını oluşturmak adına birleşme planlarını açıkladı. Şirketler tarafından yapılan son açıklamaya göre, üç kripto para borsasının toplamda 1.65 milyon kullanıcısı ve 600 milyon dolardan fazla varlığı bulunuyor.

kanadanin uc buyuk kripto borsasi birlesiyor 2

Açıklanan birleşme kararı sonrasında WonderFi hisseleri, yükseldi ve şu anda erken ticarette 23 Kanada senti ile yüzde 43.75 oranında artış gösterdi. Açıklanan birleşme, son aylarda üç şirket arasındaki ayrı planların onaylanması olarak

Söz konusu birleşme, son aylarda üç kripto para borsası arasındaki ayrı planların onaylanmasının ardında gerçekleşecek. Ocak ayı içinde WonderFi ve Coinsquare’in birleşmek için görüşmelerinin ileri bir seviyeye geçtiği aktarılmıştı. Bu gelişme Coinsquare’in CoinSmart’ı satın alma anlaşmasından vazgeçtiğini açıklamasının birkaç gün sonra geldi. Konu hakkında açıklama yapan WonderFi Başkanı Dean Skurka şu ifadeleri kullandı:

Kanada’da Pazar lideri olacak ölçeğe, genişlemeye izin verecek güçlü bir bilançoya ve kararlığa giden açık bir yola sahip olduğuna inancım tam.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala