bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,595.31 0.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,167.05 1.28%
bnb
BNB (BNB) $ 616.23 3.29%
solana
Solana (SOL) $ 147.75 0.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530231 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474008 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152333 0.42%

Coinsquare ve WonderFi Birleşme Görüşmelerine Devam Ediyor

coinsquare ve wonderfi birlesme gorusmelerine devam ediyor

Kanada’nın en büyük kripto para borsalarından olan Coinsquare ve CoinSmart birleşme görüşmeleri yapıyordu. Gelen son bilgilere göre Coinsquare birleşme görüşmeleri için bir başka şirkete yönelmiş durumda.

Coinsquare ve WonderFi’den Birleşme Hamlesi

Konu hakkında bilgisi olan kişilerin aktardığı bilgilere göre Kanada merkezli kripto para borsaları olan Coinsquare ve WonderFi, Kanada’nın en büyük kripto para borsasını oluşturmayı planlıyor. Şirketler bu doğrultuda bir birleşme görüşmesi gerçekleştiriyor.

coinsquare ve wonderfi birlesme gorusmelerine devam ediyor 2

Kaynaklardan aktarılan bilgilere göre Kanada’nın en büyük iki kripto para borsasının birleşme planlarının şartları belirsizliğini koruyor. Aktarılanlara göre görüşülen senaryolardan birisinde Coinsquare hissedarlarının birleşik işte çoğunluk hissesini alması ve yönetim kurulunda WonderFi’den daha fazla sandalyeyi kontrolü altına alması bekleniyor.

Görüşülen diğer senaryolar ile belirsizliğini koruyor. Aktarılanlara göre birleşme görüşmeleri ileri bir aşamada olsa da iki şirketin anlaşma konusunda bir uzlaşmaya varıp varmayacağı ise belirsizliğini koruyor. Söz konusu potansiyel anlaşma Coinsquare’ın CoinSmart ile birleşme anlaşmasından çekildiğini açıklamasının sonrasında geldi. Son olarak Coinsquare’ın birleşmesini sona erdirme kararının “geçerliliğinin ve etkililiğinin” değerlendirildiği belirtildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala