bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,395.72 2.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,177.23 3.52%
bnb
BNB (BNB) $ 586.92 2.86%
solana
Solana (SOL) $ 135.23 4.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.508193 2.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455268 3.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141313 5.18%

Hong Konglu yetkililerden vatandaşlara Floki uyarısı

Floki inu

Bir memecoinden merkeziyetsiz finans, NFT ve metaverse projesine dönüşen Floki’nin yatırımcılara sunduğu staking programları Hong Kong’da düzenleyici kurumların radarına takıldı.

Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu (SFC), 26 Ocak’ta yaptığı açıklamada “Floki Staking Programı” ve “TokenFi Staking Programı” adlı yatırım ürünlerini şüpheli bulduğunu belirtti. SFC, söz konusu araçların yönetim bölgesinde faaliyet göstermek için izin alınmadığını vurguladı.

Metinde Floki staking programlarında yıllık yüzde 30 ile yüzde 100 arası getiri vaadi verildiğini hatırlatan kurum, sürdürülebilir biçimde yüksek hedeflere nasıl ulaşılacağı konusunda tatmin olmadıklarına yer verdi.

Floki ekibi Space toplantısında konuştu

Hong Konglu finansal regülatörün yazılı açıklamasının ardından X’de Space toplantısı yapan Floki yetkilileri yatırımcıları bilgilendirdi. Gelişmeyi ele alan ekip, SFC’nin sadece yüksek getiri ve performans durumundan kaynaklandığı görüşünü paylaştı.

Söz konusu staking programlarının reklamını yapmak adına yerel ajansla anlaştıklarını belirten Floki ekibi, Hong Kong’daki faaliyetlerinin geleceği hakkında ise konuşmadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala