bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,830.17 4.91%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,264.36 5.08%
bnb
BNB (BNB) $ 580.05 2.91%
solana
Solana (SOL) $ 181.75 9.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.598962 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.41746 8.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133247 10.12%

GoCryptoMe (GCME) Coin Nedir? GCME Coin Rehberi

GoCryptoMe (GCME)

GoCryptoMe, birden fazla blok zinciri ekosisteminde çalışan gelişmiş bir merkezi olmayan finans (DeFi) protokolüdür. 

Amaç, DeFi ve dijital kripto para birimlerinin gücünü entegre ederek ve merkezileşmenin katı ve önyargılı güvenlik duvarlarını kaldırarak kitle fonlamasının yürütülme biçimini iyileştirmektir. Yıllar geçtikçe, kitle fonlaması itibari para bağışı yoluyla birçok bağış toplama fırsatı elde etti, ancak modern çağdaki ilerlemeler arttıkça, merkezi evlat edinme nedeniyle giderek daha fazla kısıtlama gecikiyor; yeni teknolojilerden yararlanamıyor.

Binance Smart Chain (BEP20), Ethereum (ERC20), Avalanche (AVAX) gibi blok zincirleri kullanma. ve Polygon (MATIC), GoCryptoMe, merkezileştirmeyi kaldırabilir, işlem hızlarını iyileştirebilir ve geleneksel yöntemin şu anda kullanılanları utandıran sürekli büyümeyi sağlar.

Kullanım senaryosu herkesin hemen kullanması için hazır hale getirilecek, isimsiz bağışlarla eşleştirilecek ve para çekme şartı aranmayacak. GoCryptoMe Coin, diğer şirketlerin merkezi bir varlık tarafından kontrol edilerek zayıflık gösterdiği yerlerde kitle fonlamasına sansürsüz, şeffaf bir çözüm sunarak pazarı ele geçirecek.

Merkezi Olmayan Kitle Fonlamasına Sahip Olmak Neden Önemlidir?

Kitle fonlaması, çoğunlukla, tamamen olumlu bir girişimdir, ancak geleneksel kitle fonlaması, doğru yönetilmezse manipülasyona açıktır.

Sorunlar

Geleneksel kitle fonlaması platformları daha yüksek bir dolandırıcılık riskiyle karşı karşıyadır: Bu, sınırlı güvenlik önlemlerine sahip kitle fonlaması uygulamaları nedeniyledir, bu nedenle yatırımcılar başlangıç ​​projelerini destekleyerek paralarını riske atarlar.

Ayrıca, fikri mülkiyet kitle fonlaması platformlarında korunmaz: Kitle fonlaması uygulamaları fikri mülkiyeti gerekli düzeyde korumaz. Bu, söz konusu fikri mülkiyetin çalınmasıyla sonuçlanabilir ve aslında platformda patentsiz fikirler sunan kuruluşlar için bir iş katili olabilir.

Kitle fonlaması platformlarındaki GoCryptoMe Kripto Para Sınırlamaları: Bir kitle fonlaması platformundaki her şey projenizi kaç kişinin bildiğine ve desteklediğine bağlı olduğundan, sosyal medyada iyi görünürlüğü olan projelerin finanse edilmesi daha kolaydır. Aynı zamanda, aynı sosyal medya kaynağında sansür varsa, bağış toplama başarılı olmayacaktır.

Kitle fonlaması platformları genellikle ücretlerle yüklüdür: Ücretler, kitle fonlaması ortamını genç yaratıcılar için biraz daha az davetkar yapan bir başka şeydir. Örneğin, kitle fonlaması endüstrisindeki en ünlü platformlardan biri olan Kickstarter, standart ücret olarak yaklaşık %5 ve ayrıca %3 ila %5 arasında bir ödeme işlem ücreti almaktadır.

GoCryptoMe’nin Çözdüğü Sorunlar

Ademi merkeziyetçilik: Blockchain, finansal işlemlerde aracıları veya üçüncü tarafları meşgul etmeye ihtiyaç duymaz, bu nedenle kitle fonlamasını yaratıcılar için çok daha uygun maliyetli hale getirebilir. Blockchain kullanımı ayrıca her şeyin şeffaf ve kayıtlı olduğu anlamına gelir. Blockchain kullanırken saklanma yoktur. Ne bağışlandığı açıkça görülüyor.

GoCryptoMe Coin Tokenization: Tokenization , kitle fonlamasının öz sermaye türünü çok daha iyi hale getirebilir. Tokenlerle, yatırımcılar finanse ettikleri projeden bir hisse senedine sahip olabilirler. Kitle fonlaması uygulaması geliştirme için aşağıdakileri içeren çeşitli faydaları vardır: daha başarılı projeler için daha iyi görünürlük, daha fazla pazarlama gücüne yol açabilecek dahili para birimi ve yapılandırılmış şeffaflık ve güvenlik

Akıllı sözleşmeler: Akıllı sözleşmeler, aracılara ihtiyaç duymadıklarından, dolandırıcılığa karşı daha iyi koruma sağladığından ve fikri mülkiyet için daha fazla güvenlik sağladığından, normal fon transferlerinden çok daha hızlıdır.

GCME Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 GCME Coin TL’den işlem görüyor. GCME Coin fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. GCME Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

GCME Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 GCME Coin dolardan işlem görüyor. 2022 yılının Şubat ayı itibariyle GCME Coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,2597 dolarla kaydetti. Bununla birlikte GCME yılın en düşük seviyesini ise 0.02587 dolarla belirledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Ramazan Eles

Medyascope'ta editörlük, Habervakti.com'da editörlük ve sosyal medya yöneticiliği yaptı. Teknoloji haberleri sunan Techgirisim.com'u kurdu. Daha sonra Haberler.com'da editörlük yaptı. Ardından Beyaz Gazete, Haber365, Enigma Artı, Popüler Ekonomi gibi platformlarda kısa süreli çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala