bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,911.86 3.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,068.54 2.62%
bnb
BNB (BNB) $ 543.29 4.37%
solana
Solana (SOL) $ 134.24 9.59%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488117 2.13%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455564 1.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155132 1.75%

Gains Network (GNS) Nedir?

gains network nedir

Gains Network (GNS), ilk olarak Polygon ağı üzerine inşa edilen ve diğer ağlara genişlemeyi hedefleyen merkezsiz bir türev ticaret platformudur.

  • GTrade kullanıcılara kripto paralarla işlemlerinde 150x’e, forex işlemlerinde ise 1000x’e kadar kaldıraç imkanı sunuyor.
  • Gains Network’teki kaldıraçlı işlemler, sentetik varlıklar ve merkezsiz bir kredi protokolü tarafından destekleniyor. Gains Network’ün kaldıraç sistemi, kullanıcıları diğer kaldıraçlı işlem platformlarında ödenen kredi ücretinden kurtarıyor.

GNS token, Gains Network projesinin yerel kripto para birimi. GNS, Gains Network’ün DAO’sunun hayata geçirilmesinin ardından yönetişim token’ı olarak da kullanılacak.

Gains Network ekibinin vizyonu en çok tercih edilen merkezsiz kaldıraçlı ticaret platformu olacak bir ürün geliştirmek. Ekip bu vizyonu gerçekleştirmek adına likidite açısından verimli, güçlü ve kullanıcı dostu bir merkezsiz kaldıraçlı ticaret platformu geliştirdiğini iddia ediyor. Geliştirici ekibe göre Gains Network’ün gTrade ürünü tüm bu niteliklere sahip.

Gains Network, gTrade aracılığıyla kullanıcılarına sürekli vadeli işlem sözleşmelerinin sahipliğini veren bir merkezsiz platform.

gTrade ayrıca düşük işlem ücretlerine ve kaldıraçlı işlem kredilerinde ise sıfır maliyete sahip.

gTrade 2022 yılının Mayıs ayında Polygon ağında başlatıldı. O günden bu yana 6 bini aşkın kullanıcı ağda 450.000’den fazla işlem gerçekleştirdi ve 19 milyon doların üzerinde işlem hacmine ulaştı. Gains Network ekibi şimdilerde gTrade platformunu diğer akıllı sözleşme destekli ağlara genişletmek için çalışıyor.

Gains Network Ne Kadar Güvenli?

Gains Network’te şu ana kadar herhangi bir güvenlik ihlali yaşanmadı. Gains Network ayrıca sözleşmelerinin güvenli olduğunu ve denetlendiğini iddia ediyor.

Certik tarafından hazırlanan bir denetim raporu bu iddiayı doğruluyor. Certik ayrıca küçük çaplı güvenlik açıklarına ve ağın merkezileşme riskine de işaret ediyor. Bu noktada platformu kullanmak isteyen okuyucularımızın kendi araştırmalarını yapmaları büyük önem arz ediyor.

Gains Network (GNS) Yorumları

Sıfır işlem ücretiyle kredi sunmaları Gains Network platformunun kullanıcıları için önemli bir artı. Bununla birlikte merkezsiz bir yapıya sahip olması nedeniyle Gains Network kullanıcıları varlıkları üzerinde sınırsız kontrol hakkına sahip. Platformun üzerine inşa edildiği teknoloji, bu özgürlüğün kötüye kullanımını engellemeyi amaçlıyor.

Gains Network ve rakiplerinin, merkezi kaldıraçlı ticaret platformlarının verimli ve merkezi olmayan bir versiyonunun başarılı bir şekilde geliştirilmeyi başardığını söyleyebiliriz.

Eğer platform vaatlerine ve sunduğu özelliklere bağlı kalmaya devam ederse popülaritesini önemli ölçüde arttırma fırsatı elde edebilir. Bununla birlikte türev yani kaldıraçlı işlemlerin nasıl çalıştığını anlamak da çok önemli.

Gains Network (GNS) kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Gains Network coin 7,71 TL‘den işlem görüyor. Gains Network fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. GAINS son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

Gains Network (GNS) Coin kaç dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Gains Network token dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Şubat ayı itibariyle Gains Network coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 7,10 dolarla kaydetti. Bununla birlikte GAINS yılın en düşük seviyesini ise 0.11 dolarla belirledi.

Gains Network (GNS) coin grafiği

Anlık olarak güncellenen Gains Network grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte Gains Network coin’in son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala