bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,418.99 4.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.33 2.94%
bnb
BNB (BNB) $ 549.94 5.48%
solana
Solana (SOL) $ 139.19 6.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500482 3.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453883 3.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150116 1.07%

Evmos Ekibi, Şirketin Kurucu Ortağını Suçladı

evmos ekibi sirketin kurucu ortagini sucladi 2

Zincirler arası uygulama dağıtıcısı Evmos, yeni bir gelişme ile gündemde. Evmos ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre şirketin kurucu ortağı, şirketten ayrıldıktan sonra binlerce token satışı gerçekleştirdi.

Evmos Kurucu Ortağı Şirketten Ayrıldıktan Sonra Binlerce Token Sattı

Evmos ekibi tarafından yapılan duyuruda, şirketin kurucu ortağı Ashish Khosla’nın ayrılışından bu yana projenin yerel token’ını önemli miktarlarda elden çıkardığı ifade edildi.

evmos ekibi sirketin kurucu ortagini sucladi

Evmos’un Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Khosla’nın Cosmos ekosistemi içinde merkezi olmayan bir borsa olan Osmosis aracılığıyla 70.000 dolar değerinde yarım milyon token’ı elden çıkarmaya çalıştığı belirtildi. Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

34M cüzdanına sahip olan ve Osmosis’te 500 bin adet EVMOS satmaya çalışan ayrılan kurucu ortağın farkındayız.

Khosla’ya başlangıçta dört yıllık bir hak ediş programıyla 34 milyon adet Evmos token’ının (yaklaşık 4.7 milyon dolar değerinde) tahsis edildiğini belirtelim. Bu tahsis, Khosla’nın bu süre zarfında kendisine tahsis edilen adrese yeni hak edilmiş token’ları almaya devam edeceği anlamı taşıyor.

Evmos, Ethereum Sanal Makinesini (EVM) destekleyen Cosmos destekli bir Blockchain ağı olarak karşımıza çıkıyor. Evmos, Cosmos yazılım yığınını temel alırken, Ethereum uygulamalarıyla da uyumlu olarak faaliyet gösteriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala