bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,327.77 3.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,182.81 0.77%
bnb
BNB (BNB) $ 573.20 2.23%
solana
Solana (SOL) $ 173.14 0.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.603599 0.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.399372 1.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.127316 2.82%

Ether (ETH) için beklentiler yüksek: Hedef verildi!

fiyat-hedefi

Spot Ethereum ETF’lerin yaratacağı etki merakla beklenirken, sektörün önemli bir isminden çarpıcı fiyat tahmini geldi.

Kripto yatırımcıları, ABD’de Bitcoin’den sonra onaylanan spot Ethereum ETF’lerin piyasaya sürüleceği günü bekliyor. Kripto endüstrisinin ünlü isimleri, spot Ethereum ETF’lerinin boğayı destekleyeceğini ve yeni zirveleri oluşturacağını düşünüyor.

WuBlockchain, Çin topluluğunda bir anket gerçekleştirdi. Ankette, Ether’in (ETH) bu döngüde ulaşacağı fiyat seviyesi soruldu. Çinli anket katılımcıları, ETH’nin 10.000 dolara ulaşacağı yönünde görüş bildirdi.

DeFiance Capital kurucusu Arthur ise önemli bir fiyat tahmininde bulundu. Sektörün ünlü ismi, ETH’nin kısa vadede yükseliş yaşayacağını öne sürdü.

ether eth analiz

Ether (ETH) yükselişe göz kırpıyor

Spot Ethereum ETF’lerin onaylanmasıyla birlikte, Ether’in (ETH) daha fazla benimseneceği düşünülüyor. Özellikle SEC’nin, menkul kıymet olarak gösterdiği Ether’i onaylaması sektörde büyük ses getirdi. Kripto yatırımcıları, ETH’nin önünün açıldığı görüşünde.

ETH’nin pozitif ivmeyi koruyup yükselişini sürdüreceği yönünde görüşler gelmeye devam ediyor. DeFiance Capital kurucusu Arthur, X üzerinden yaptığı paylaşımda ETH için önemli bir fiyat seviyesini işaret etti.

Arthur, ETH’nin spot Ethereum ETF’ler piyasaya sürülene kadar 4.500 dolara ulaşacağını öne sürdü. Arthur’un tweet’ine yorum yapan kripto yatırımcıları, 4.500 doların kolay bir hedef olduğunu belirttiler. ETH yatırımcılarına göre, altcoin’lerin öncüsü kısa sürede 10.000 dolara ulaşacak.

Spot Ethereum ETF’lerin ETH fiyatına yansımayacağını düşünenlerin sayısı da bir hayli fazla. Kripto araştırmacısı Noelle Acheson, Ether’in Bitcoin gibi ilgi görmeyeceğini ve spot ETF’lerinin hayal kırıklığı yaratacağını ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala