bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,776.55 4.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,082.90 3.34%
bnb
BNB (BNB) $ 579.37 2.96%
solana
Solana (SOL) $ 142.40 2.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526013 1.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467449 2.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.139892 5.19%

Dikkat çeken yorum: Bitcoin 1 milyon doları da aşacak

wood bitcoin 1 milyon

ARK Invest’in CEO’su Cathie Wood, kurumsal katılım beklentisiyle birlikte Bitcoin (BTC) fiyatının 1 milyon doları aşabileceğini söyledi.

Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşması kripto sektöründe büyük bir yankı uyandırdı. Spot Bitcoin ETF’ler aracılığıyla başlayacan boğa süreci, son zamanlarda yerini ralli beklentisine bıraktı. Keskin yükselişlerin görülebileceği ve Bitcoin’in altı haneli fiyatlara ulaşacağı öngörüldü.

Sektörün uzman isimlerinden ARK Invest’in CEO’su Cathie Wood, 7 Mart tarihinde verdiği bir röportajda Bitcoin’in gidişatını yorumladı. Wood, daha önce yaptığı 2030 Bitcoin fiyat tahminini güncelledi. Wood’a göre kurumsal talep daha da artacak ve BTC 1 milyon doları aşacak.

cathie wood btc
cathie wood btc

Bitcoin fiyat tahmininde kurumsal beklentiler

ARK Invest CEO’su Cathie Wood, Bitcoin (BTC) gidişatının boğa görünümünde olduğunu ve kurumsal beklentilerin arttığını ifade etti.

Daha önce Wood, 2030 yılına kadar Bitcoin’in 1 milyon dolara ulaşacağını söyleyerek dikkatleri üzerine çekmişti. ARK Invest’in CEO’su, katıldığı bir programda, kurumsal beklentilerin de artmasıyla 1 milyon dolarlık hedefin muhafazakar kaldığını aktardı. Wood’a göre, katılımın ve alım iştahının artmasıyla birlikte BTC fiyatı 1 milyon doları da aşacak.

Wood, 7 Mart tarihinde New Zealand Herald ile yaptığı röportajında Bitcoin’i ihmal etmedi. Ünlü yatırımcı, Bitcoin’in spot ETF’ler sonrası önemli bir dönüşüm geçirdiğini aktardı.

Wood, 1 milyon dolar hedefinin SEC’nin spot ETF‘lere yeşil ışık yakmasından önce olduğunun altını çizdi. Morgan Stanley, Merryl Lynch ve Bank of America gibi önemli isimlerin henüz Bitcoin’e adım atmadığına değinen Wood, “Henüz hiçbir platform Bitcoin’i onaylamadı, dolayısıyla tüm bu fiyat hareketleri onlar onaylamadan önce gerçekleşti ve bu yüzden daha başlamadık bile.” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala