bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,246.68 0.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.96 1.14%
bnb
BNB (BNB) $ 543.85 1.92%
solana
Solana (SOL) $ 138.27 1.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488328 1.98%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444943 1.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147606 1.33%

DCG, Bir Kripto İştirakini Kapattı

dcg bir kripto istirakini kapatti 2

Grayscale, Genesis ve Coindesk gibi şirketlerin ana şirketi konumunda olan Digital Currency Group zor günler geçiriyor. Genesis’in iflas mahkemesi süreci devam ederken, şirket yan kuruluşlarından birisini kapatma kararı aldı.

DCG, TradeBlock’u Kapatma Kararı Aldı

Konuya yakın kaynaklar tarafından yapılan açıklamaya göre Digital Currency Group, kurumsal ticaret platformu yan kuruluşunu, işi satmaya yönelik başarısız bir girişimin ardından ay sonunda kapatıyor.

dcg bir kripto istirakini kapatti

Digital Currency Group tarafından yapılan açıklamada TradeBlock’un 31 Mayıs 2023 tarihinde kapanacağı belirtildi. Son olarak Digital Currency Group’un TradeBlock’u satışa çıkardığı ancak bu girişimde başarısız olduğu biliniyordu. Konu hakkında açıklama yapan bir Digital Currency Group sözcüsü şu ifadeleri kullandı:

Daha geniş ekonominin durumu ve uzamakta olan kripto kışı ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki dijital varlıklar için zorlu düzenleyici ortam sebebiyle, işimizin TradeBlock olarak bilinen kurumsal ticaret platformu tarafını kaldırma kararı aldık.

Digital Currency Group, bu yılın başlarında ekonomik sıkıntılar sebebiyle varlık yönetimi birimi olan HQ Digital’i kapatma kararı almıştı. Şirket şu anda, alacaklılara milyarlarca dolar borcu bulunan Genesis iştirakinin iflas eden kredi birimini içeren uzun süreli bir yasal süreçle mücadele ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala