bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,005.35 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,923.99 0.92%
bnb
BNB (BNB) $ 593.25 1.44%
solana
Solana (SOL) $ 145.87 0.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505597 0.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439797 1.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144231 0.88%

Boğa şiddetlendi: Bitcoin, Doge, Pepe, Shiba ve Bonk çok güçlü!

bitcoin pepe shib bonk doge

Bitcoin (BTC) 64 bin doları hedeflerken, popüler memecoin’ler DOGE, PEPE, SHIB ve BONK hız kesmeden yükselişe devam ediyor.

Kripto para piyasası yeni haftaya oldukça hareketli bir başlangıç yaptı. Lider kirpto para birimi Bitcoin (BTC), 64 bin dolar direncini test etse de üzerinde kalıcı olamadı. BTC’nin geri çekilmesi, altcoin’lerde ufak çaplı volatilite (fiyat oynaklığı) yarattı. BTC, direnci kıramayıp geri çekilmesine rağmen 63 bin doların üzerinde tutundu. BTC’nin güçlü yapısı, memecoin rallisini de iştahlandırdı.

Popüler memecoin Pepe (PEPE) tüm zamanların en yüksek fiyat seviyesine (ATH) ulaştı. Bonk (BONK) ise son 24 saatte yüzde 44’lük yükselişiyle güç kazandı. Piyasa değeri bakımından en büyük memecoin’ler olan Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) da yükselişini sürdürdü.

Bitcoin öncülüğünde Doge, Pepe, Shiba ve Bonk rallisi sürüyor

Güçlü yapısını koruyan Bitcoin (BTC), popüler memecoin’ler DOGE, PEPE, SHIB VE BONK için ralliye öncülük ediyor. BTC’nin henüz düzeltme sinyali vermemesi, kripto yatırımcılarını iştahlı bir şekilde memecoin’lere yönlendiriyor.

Günün öne çıkan memecoin’i PEPE oldu. PEPE, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. PEPE’nin 1 Şubat tarihinden bu yana yükselişi yüzde 600’ü aştı. PEPE’nin ATH yapması, diğer memecoin’leri de iştahlandırdı.

PEPE grafik
PEPE grafik

PEPE’nin son 24 saatte işlem hacmi 3 milyar dolara ulaştı. PEPE’nin ardından gözler SHIB’e çevrildi. Arkasında büyük bir kripto topluluğu olan SHIB, piyasa değeri ne kadar yüksek olsa da güçlü bir fiyat istikrarı yakalamayı başardı. SHIB, son 24 saatte yüzde 15’e yakın yükseliş gerçekleştirdi. SHIB, 21 Nisan 2022’nin üzerine çıktı.

Son 24 saatte yüzde 6 yükselen ve 0,16 doları aşan DOGE, memecoin rallisinde liderlik tahtını korudu. DOGE ve SHIB, yeni gelen memecoin’lere boyun eğmedi.

Solana ekosisteminin gözde memecoin’i BONK, diğer memecoin’lere göre sosyal metriklerde biraz daha geride kaldı. Yine de memecoin rallisine eşlik etmeyi başaran BONK, son 24 saatte yüzde 22 yükseldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala