bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,785.36 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.03 1.32%
bnb
BNB (BNB) $ 616.80 1.34%
solana
Solana (SOL) $ 146.83 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530782 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475214 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152876 0.00%

Bitcoin Ödeme Uygulaması Strike Cephesinden Tether Kararı

bitcoin odeme uygulamasi strike cephesinden tether karari

Son dönemde kripto şirketleri önemli ortaklıklar kurduklarını açıklıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin’in Lightning Network’ü üzerine inşa edilmiş bir ödeme platformu olan Strike, dünyanın en büyük stabilcoin’i olan Tether’in USDT’si için destek ekledi.

Strike, Tether (USDT) Desteği Ekledi

Bitcoin’in Lightning Network üzerine inşa edilmiş ödeme platformu olan Strike, dünyanın en büyük stablecoin ihraççısı olan Tether’in stablecoin’i olan USDT’yi platforma eklediğini açıkladı. Kurulan bu ortaklık, Strike uygulamasında USDT’nin alım, satım ve takas işlemlerini mümkün hale getiriyor.

bitcoin odeme uygulamasi strike cephesinden tether karari 2

Konu hakkında açıklama yapan Tether CTO’su Paolo Ardoino, bu gelişmenin USDT’nin Strike uygulaması içinde sunulan hizmetlerden yararlanabileceğini dile getirdi. Ardoino açıklamasında, USDT’yi desteklemek için hangi Blockchain ağının kullanılacağının henüz kesinleşmesini ancak kullanılacak Blockchain ağının en çok kullanılan Blockchain ağlarının bir karışımının olacağını dile getirdi.

Kurulan ortaklık Strike’ın uygulamasını ABD, Arjantin ve El Salvador’dan 65 yeni ülkeye başlatmasından sadece iki gün sonra geldi. Strike uygulaması, kullanıcıların Lightning Network’ü kullanarak anında Bitcoin göndermelerini ve almalarını sağlıyor. Kullanıcılar ayrıca platform içinde ödemeler yapabiliyor ve Bitcoin satın alabiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala