bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,483.47 1.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,993.64 1.00%
bnb
BNB (BNB) $ 588.30 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 143.72 3.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520789 0.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461941 4.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145703 3.50%

Bitcoin ETF reklamları Google’a mı taşınıyor?

google verilerine gore bitcoine ilgi dusuyor21 1

İnternet dünyasının en büyük arama motoru Google, önümüzdeki gün kripto para reklam politikasını değiştiriyor. Yeni güncelleme ile birlikte ABD’de listelenen spot Bitcoin ETF reklamlarına izin verilmesi bekleniyor.

Saniyede yüz bin kullanıcının Google’da arama yaptığına dikkat çeken kripto para analistleri, reklamların bu mecraya taşınmasıyla spot BTC fonlarına ilginin artacağını tahmin etti. Arama motorunun reklam politikasında yaptığı güncellemede izin verdiği ürünleri “kripto para birimi tröstleri” olarak tanımlaması ise kafalarda soru işareti oluşturdu.

Belirsizliklere rağmen umudunu kaybetmeyen kripto fenomenleri, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda Google’daki reklamların Bitcoin’in bireysel ve kurumsal düzeyde kullanımının önemli ölçüde artacağını iddia ediyor.

Ancak Google, izin verilen ürünleri “kripto para birimi para tröstleri” olarak belirterek belirsizliği koruyor. Bu da hangi kripto para birimi ürünlerinin reklam verilebileceğini tam olarak netleştirmiyor.

Google’ın kripto reklam politikasındaki değişiklik, Bitcoin ETF’leri için önemli bir fırsat olabilir. Bu değişikliğin kripto para piyasasını nasıl etkileyeceğini zaman gösterecek. DemandSage’in araştırmasına göre kullanıcılar Google’da günde 8,55 milyar arama yaptı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala