bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,132.92 2.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,124.45 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 595.01 2.74%
solana
Solana (SOL) $ 136.57 5.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519736 1.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460167 2.91%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146747 2.84%

Binance.US Nedir?

Binance.US nedir

Binance.US, en büyük kripto borsalarından biri olan Binance’ın, ABD kullanıcıları için oluşturulan kripto para borsasıdır.

Binance.US Nedir, Ne İşe Yarar?

ABD kullanıcıları için bir kripto para borsası olan Binance.US, BAM Trading Service ve Binance tarafından oluşturulmuştur. Rakiplerine kıyasla daha düşük işlem ücretleri sunan Binance.US’de 120’den fazla kripto para birimi listelenmektedir. Kullanıcılar platformda, çeşitli kripto para birimlerini alıp satabilmekte ve takas edebilmektedir. Yatırımcılar ayrıca, Binance.US üzerinde kripto para birimlerini dönüştürme ve stake işlemlerini de gerçekleştirebilmektedir. Binance.US platformuna, çevrimiçi bir kontrol paneli ya da borsanın İOS ve Android için oluşturulan mobil uygulamaları ile erişilebilmektedir.

Kripto ekosistemindeki yeni yatırımcılar için de kullanılan bir borsa olsa da, deneyimli yatırımcılar için daha uygun olan bir borsa olarak tanımlanmaktadır. Binance.US, yatırımcılar için güvenlik özellikleri sunmaktadır. Hesap sahiplerinin kripto para satın almak, satmak ve takas etmek için kimliklerini doğrulamasını gerektirmektedir. Dolandırıcılık ve diğer yasa dışı faaliyetlerin önlenmesi amacıyla doğrulama kullanılmaktadır. Binance.US, sağladığı güvenlik yöntemleri ile hiçbir zaman bir hack’lenmeye veya ihlale maruz kalmamıştır.

Ayrıca, kimlik doğrulama işlemlerine ek olarak çok faktörlü kimlik doğrulamasının da ayarlanması gerekmektedir. Yüz tanıma, mobil cihazlarda kullanılabilen bir seçenektir. Bunun yanı sıra kripto cüzdan adreslerinin listeye eklenmesi ile, oturum açmak için kullanılan cihazlar kolayca görüntülenebilmektedir.

Binance.US nedir avantajlari

Binance.US Nasıl Çalışır?

Binance.US, işlemlerde düşük ücret talep etmektedir. Ancak banka kartı ile para yatırma işlemlerinde biraz daha yüksek bir ücret talep edilmektedir. Bunun yanı sıra kullanıcıların, para yatırma ve çekme işlemlerinde ACH veya banka havalesi kullanmaları durumunda işlemler ücretsiz gerçekleşmektedir. Binance.US, Amerika Birleşik Devletleri’nde BTC/USD, BTC/USDT, BTC/BUSD ve BTC/USDC genelinde sıfır komisyonlu Bitcoin (BTC) spot ticareti sunan tek büyük kripto platformudur. Rakiplerin işlem ücretleri %0,50’den başlarken, Binance.US’ta yapıcı/alıcı ücretleri %0 ile %0,01 arasında değişmektedir. Anında satın alma ücretleri %0,50’dir. Ayrıca BNB’ye sahip olan kullanıcılar %0,25 işlem ücreti indirimi kazanmaktadır.

Binance.US Avantajları Nelerdir?

Yaklaşık 125 kripto para birimine ev sahipliği yapan Binance.US, kullanıcılara düşük işlem ücretleri sunar. Binance.US’de oluşturucu/alıcı ücretleri %0 ila %1 arasında değişir ve anında satın alma ücretleri %0,50’dir. Bu durum, platform ücretlerinin rakiplerine kıyasla çok düşük olduğunu göstermektedir. Ayrıca İşlem ücreti indirimleri mevcuttur. BNB sahibi olan kullanıcılar, %25 işlem ücreti indirimi alabilmektedir. Binance.US’de eğitim kaynakları mevcuttur. Kripto ve blokzincir hakkında bilgi edinmekle ilgilenenler, her seviyeden yatırımcı için eğitici videolar ve makaleler sunan Binance.US Blog’a erişebilmektedir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala