bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,634.05 0.88%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.16 1.20%
bnb
BNB (BNB) $ 598.39 2.40%
solana
Solana (SOL) $ 142.10 3.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521198 1.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46427 1.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147851 2.48%

ASK Token Nedir?

ask token nedir 1

ASK token, Permission Coin platformunda kullanılan bir kripto paradır. Bu platform kullanıcıların kendi verilerinden kâr elde etmelerini hedefliyor. Kullanıcıların verilerinin değerli olduğunu savunan ASK token ekibi, herkese hak ettiği payı alma olanağı veriyor. Permission.io platformu sayesinde geleneksel reklamcılık modeline bir alternatif oluşturulacak. Platform kullanıcıların blockchain teknolojisi aracılığıyla kaliteli hizmetler almasına olanak veriyor. Bu içerik boyunca Permission.io platformundan ve bu platformun kripto para piyasasına kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Ayrıca burada kullanılan kripto para ASK token’ler ile ilgili de birtakım dikkat çekici verileri yine bu yazıda paylaşacağız.

ASK token Permission.io platformu için kullanılan para birimidir. Bu kripto paranın birincil kullanım durumu kullanıcı verileriyle ilgili. Kullanıcıların izin verdiği verileri aracılığıyla mevcut küresel reklamcılık sektöründe kullanılan dijital reklam sistemini güçlendirmek ASK token’lerin amacıdır. Proje, kullanıcıların güvenli bir şekilde izin vermelerini ve web üzerinden verilerinden para kazanmalarını sağlıyor. Web 2.0’ın en önemli sorunlarından bazılarına böylelikle çözüm sağlanmış oluyor. Bu sorunlar arasında gözetim kapitalizmi, veri sömürüsü ve kesintili pazarlama gibi unsurlar gösterilebilir. ASK token projesi bu sorunlara bir panzehir sunmayı amaçlarken, pazarlamacılar için kurumsal bir çözüm sunar. Bu sayede reklam harcamalarından daha iyi geri dönüş elde etmek firmalar için mümkün hale geliyor.

ASK token

Küresel gizlilik düzenlemeleri, reklam engelleyiciler ve reklam teknolojisindeki çarpıcı değişiklikler, rızaya dayalı yeni bir reklamcılık modelini zorunlu kılıyor. Permission.io platformu, pazarlamacıların tercihe bağlı kitleler oluşturmasına ve katılım için izin istemesine olanak tanıyarak bir yeniliğe imza attı. Üstelik bu sistemde kullanıcıların paylaşmaya gönüllü oldukları veriler için ödüllendirilmeleri mümkün. ASK token, Permission.io platformunun işlevsel olabilmesi başka bir ifadeyle faaliyetlerine devam edebilmesi için hizmet veriyor.

ASK Token Ne Zaman Çıktı?

ASK token projesi 2020 yılının üçüncü çeyreğinde faaliyetlerine başladı. 2021 yılının ilk çeyreğinde gelişimine hız katan proje sonuç olarak bugünkü halini almayı başardı. Permission.io platformunda bulunan kullanıcılar kendi verilerini mali bir kaynağa dönüştürebiliyor. Projenin yol haritasını dikkatli bir şekilde takip ettiğini görüyoruz. Platformun web sayfasında bulabileceğiniz yol haritasında ASK token projesinin gelecekte atacağı adımlara yer verilmiş.

Permission coin (ASK) Charles Silver, Hunter Jensen ve Robin Bloor tarafından kuruldu. Charles Silver, başarılı işletmelerin büyümesi konusunda kanıtlanmış bir sicile sahip deneyimli bir girişimcidir. İyi bir vizyona sahip olan Charles, reklamcıları ve tüketicileri izin temelinde birbirine bağlamak için büyük verileri kullanma konusunda öncü olan RealAge’i kurdu. RealAge’i on milyonlarca kullanıcıya ulaştırdı ve şirketin medya devi Hearst tarafından satın alınmasına öncülük etti. Charles, Permission.io’nun kuruluşuna ek olarak çeşitli girişimlerde yer aldı. Bunlara halka açık ilk blockchain ETF’si de dahil. Üstelik halka açık 5 ETF’ye sahip SEC kayıtlı bir yatırım danışmanı olan Reality Shares’i de Silver hayata geçirdi. Bunların yanı sıra Silver çok stratejili bir dijital varlık koruma fonu olan Blockforce Capital’i kurdu.

ASKTOKEN nedir

ASK Token Fiyatı Nedir?

ASK token fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. ASK token’in en güncel fiyatı bu iki başlıkta sürekli bir şekilde sağlanıyor olacak. Projenin kullanıcılara tanıtımı adına ekip tarafından tanıtıcı bir evrak hazırlandı. Bu evrakta konu hakkında ihtiyaç duyduğunuz tüm verilere ulaşmanız mümkün. Evrakta yer alan bilgilere göre ASK token’lerin piyasaya toplamda ne kadar arz edileceği bilgisine rastlamıyoruz. Ancak toplam arzın 100 milyar olduğu ifade ediliyor. Şimdiye dek dolaşıma dahil edilen ASK token miktarı ise 15,42 milyar civarında. Arzın yüksek olması fiyatın oldukça düşük bir seviyede yer almasına neden olmuş. 

ASK Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ASK token [mcryptocoin=”ASK” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. ASK token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”ASK” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. ASK token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”ASK” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”ASK” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

ASK Token Kaç Dolar?                            

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ASK token [mcryptocoin=”ASK” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle ASK token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,0083 dolarla kaydetti. Bununla birlikte ASK token yılın en düşük seviyesini ise 0,00031 dolarla belirledi.

ASK Token Nasıl Çalışmaktadır?

ASK token Permission.io platformunda kullanılan bir kripto para olarak biliniyor. Söz konusu platform mevcut sistemdeki bazı durumları yeniden şekillendirmeyi hedefliyor. Bu yeni sisteme göre kullanıcılar, verilerini güvenli bir şekilde paylaşarak ve alakalı reklamlarla içeriği almayı seçerek ASK token kazanıyor. Süreç öncelikle beyan edilen veri paylaşımı etkinlikleri ve Permission.io’ platformundaki video reklamlarla etkileşim yoluyla başlıyor. Reklamcılar ayrıca ASK token’i kendi dijital kanallarında bir teşvik mekanizması olarak uygulayabiliyor. ASK token’ler sadakat ve kişiselleştirilmiş reklam kampanyalarında kullanılabiliyor. Bunların yanında Shopify platformundaki satıcılar aracılığıyla ASK token kazanma ve harcama olanağı da bulunuyor.

ASK Token Nasıl Satın Alınır?

ASK token’ler kullanıcıların verilerinden para kazanmaları yolunda faaliyet gösteriyor. Bu kripto paranın satın alınması için belirli borsalar kullanılabilir. Bitglobal, Bitrue ve Vitex bu borsaları oluşturuyor. Kullanıcılar USDT ve BTC gibi kripto paraları kullanarak bu platformlar üzerinden ASK token satın alabilecekler. ASK token’lerin henüz istenilen benimsenme oranına ulaşamadığını söylemek yanlış olmaz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala