bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,758.62 1.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,194.49 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 597.50 4.38%
solana
Solana (SOL) $ 151.40 0.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53571 1.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.510351 1.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161317 0.90%

Andrew Kang Kimdir ve Serveti Ne Kadar?

andrew kang 2

Andrew Kang sektörün önde gelen kripto para yatırımcısı ve risk sermayedarlarından biridir. Digital Capital Management şirketindeki görevini bıraktıktan sonra 2020 yılında Mechanism Capital’i kurdu.

Andrew Kang kripto para topluluğunda aykırı görüşleriyle, yeni girişim fırsatlarını bulma ve kripto para piyasasındaki trendleri tespit etme yetenekleriyle tanınıyor.

Andrew Kang Kimdir?

Sektörde, yatırımcı, trader ve Mechanism Capital’in kurucu ortağı olarak tanınan Andrew Kang, daha önce portföy yönetim şirketi Digital Capital Management’ta çalıştı. Andrew Kang, 2020 yılında DeFi sektöründe yaptığı başarılı yatırımlarla çeşitli girişimlerin başarıya ulaşmasında ve DeFi sektörünün büyümesinde pay sahibi oldu. Andrew Kang’in yatırım yaptığı popüler DeFi girişimleri arasında Synthetix, AAVE, 1inch gibi önde gelen protokoller yer alıyor.

Andrew Kang şu anda Mechanism Capital’in portföyünü aktif olarak yönetiyor ve Cryptorank.io verilerine göre şirketin şu anda kripto para sektöründe 79 farklı yatırımı bulunuyor. Andrew Kang’ın yönetimindeki Mechanism Capital’in yatırım yaptığı bazı girişimler şu şekilde: NEAR, Biconomy, Moonriver, JOE ve Pendle Finance.

andrew kang

Andrew Kang’ın Kişisel Serveti Ne Kadar?

Mechanism Capital’de 500 milyon doları aşkın değere sahip varlık yöneten Andrew Kang’ın şirketteki payına bakıldığında kişisel servetinin 30 milyon dolar seviyesinde olduğu tahmin ediliyor.

Öte yandan Datawallet adlı web sitesi Andrew Kang’ın GMX platformundaki halka açık cüzdan adresini de buldu. Andrew Kang’ın BTC ve ETH gibi kripto para birimlerinde türev işlemleri yaptığı ve işlemlerin boyutunun 4-5 milyon dolar büyüklüğünde olduğu tespit edildi.

Bu veriler de göz önünde bulundurulduğunda Andrew Kang’ın en az 30 milyon dolarlık bir servete sahip olduğu tahmin ediliyor.

Andrew Kang’ın Sosyal Medya Hesapları

Kripto para topluluğu Andrew Kang’in kripto para piyasası konusundaki görüşlerine ilgi gösteriyor olacak ki Kang’ın Twitter’da 154 bin takipçisi bulunuyor. Twitter’da “@Rewkang” olarak bilinen Andrew Kang, hesabını aktif bir şekilde kullanıyor. Andrew Kang ayrıca Mechanism Capital‘de de kripto para piyasası hakkında uzun araştırmalar ve makaleler yayınlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala