bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,895.85 2.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,031.74 1.89%
bnb
BNB (BNB) $ 593.38 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 153.41 7.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.5167 0.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463334 1.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151314 3.95%

Almanya’nın en büyük borsa operatöründen kripto para hamlesi

deutsche börse kripto para

Almanya’nın en büyük borsa operatörlerinden Deutsche Börse, kurumsal müşterileri için kripto spot platformu olan Deutsche Börse Digital Exchange’i başlattı.

Dünyanın en büyük borsa operatörlerinden Deutsche Börse kripto sektörüne giriş yaptı. Deutsche Börse, kripto para alım satım platformunu resmi olarak başlattığını ve platformun kurumsal müşterileri hedef alacağını duyurdu.

Borsa operatörü, oluşturulan kripto platformunun düzenlemeye tabi olduğunun da altını çizdi. Yapılan duyuruya göre, borsa operatörü büyüyen dijital varlıklar pazarının merkezinde konumlanmayı planlıyor.

deutsche börse platform

Büyük borsadan kripto para hamlesi

Almanya merkezli borsa operatörü Deutsche Börse, Deutsche Börse Digital Exchange (DBDX) ile düzenlenmiş ve güvenli bir kripto ekosistemi sunmayı hedefliyor. Borsa, daha fazla kurumsal müşterinin kripto para piyasasına dahil olmasına katkı sağlayacak.

Yapılan duyuruya göre, borsa ilk adım olarak platformda alım satım teklif talebi temelinde hizmet verecek. İlerleyen zamanlarda ise çok taraflı alım satım hizmeti başlatılacak.

Şirket, gün içerisinde yaptığı duyuruda, DBDX’in kurumsal standartları karşılayan güvenilir bir ekosisteme katkı sağlayacağını aktardı.

Deutsche Börse FX ve Dijital Varlıklar Başkanı Carlo Kölzer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yeni çözümün dijital ekosistemler tarafında oyunun kurallarını değiştirdiğini belirtti. Kölzer, Avrupa’daki kurumsal müşteriler için şeffaflık, güvenlik ve mevzuata uygunluk konularına yoğunlaşacaklarını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala