bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,632.05 4.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,092.70 5.34%
bnb
BNB (BNB) $ 607.49 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 144.36 8.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517184 5.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465346 6.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148217 8.30%

WisdomTree, Blockchain Fonu Başlattı

wisdomtree blockchain fonu baslattiadf

Birçok şirket kripto para ve Blockchain alanındaki çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak çıkan haberlere göre; varlık yöneticisi WisdomTree, dokuz yeni Blockchain fonu başlattı.

WisdomTree’den 9 Yeni Blockchain Fonu

WisdomTree Kısa Vadeli Hazine Dijital Fonu, geçtiğimiz Eylül ayında regülatörler tarafından onaylandı. New York merkezli varlık yöneticisi Wisdom tree, dokuz yeni Blockchain özellikli fon başlattı. 

WisdomTree Dijital Varlıklar Başkanı Will Peck, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Blockchain özellikli finansın, zaman içinde elde etmeyi hedeflediğimiz gelişmiş likidite, şeffaflık ve standardizasyon yoluyla yatırımcı deneyimini geliştirme potansiyeline sahip olduğuna inanıyoruz ve bu dokuz dijital fon, geleneksel ve geleneksel fonlar arasındaki boşluğu kapatmaya çalışırken temeli oluşturuyor.

WisdomTree, 2022 ve 2021’de bir Bitcoin spot ETF’sini listelemeye çalıştı. Bununla beraber SEC, dolandırıcılığı ve piyasa manipülasyonunu önlemek için yetersiz parametreleri öne sürerek, her iki teklifi de reddetti. Ayrıca 2022’nin üçüncü çeyreğindeki tahminleri karşılamasına rağmen, firmanın kripto varlıkları yılın başındaki 406 milyon dolardan ekim ayında yüzde 56 düşüşle 178 milyon dolara düştüğünü belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala