bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,372.44 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,928.65 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 597.47 0.84%
solana
Solana (SOL) $ 145.15 0.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501738 0.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.438215 0.78%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141293 2.55%

Ünlü analistler şok etti: “En büyük altcoin sezonu geliyor!”

Bitcoin boga analist beklenti

Bitcoin’in (BTC) kritik bir seviyenin üzerine atmasıyla birlikte ünlü kripto para analistlerinin yorumları şaşırttı.

Popüler kripto para analisti Skew , X’te (eski adıyla Twitter) son piyasa modellerine atıfta bulunarak, “Altcoinler güzel bir sıçrama yaptı ancak yine haftanın en yüksek seviyelerini aşmakta eğilim göstermeli dedi .

Bitcoin’deki volatil fiyat hareketlerini baz alarak değerlendirmelerde bulunan Skew, altcoin yatırımcılarının yüzünü güldürecek açıklamalarda bulundu.

bitcoin btc analist

Altcoinler’i değerlendirmeye eden trader ve analist, bundan sonra tam gaz bir “altcoin sezonu” sezonu göreceğimize dair kendinden emin yorumlarda bulundu; bu, piyasanın 2017’deki tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükselişinden bu yana görülen her şeye rakip olacaktı.

Bu yıl yükselen trendin altına düştükten sonra toparlanma girişiminde bulunan dominansın yalnızca bir “geriye dönük test” olduğunu öne sürdü. Dominans üzerinden altcoin boğası için tahminde bulunan analistin en kritik yorumu ise şu oldu:

“2017’den bu yana en büyük altcoin sezonu geliyor!”

bitcoin btc analist2

“Bu noktadan CME yeniden açılana kadar BTC’de net bir hareket göreceğimizden şüpheliyiz.”

bitcoin btc analist3

Bir diğer popüler kripto para analisti Daan Crypto Trades , X takipçilerine “Hafta sonu fiyat hareketi şu ana kadar çok iyi” dedi .

BTC fiyat yapısında boğa işareti!

Bitcoin, önceki döngüya göre ATH’nin altındaki bir aralıkta fiyatlamasına rağmen yatırımcıları hayal kırıklığına uğratmadı.

Trade’leriyle ün yapan Alan Tardigrade için aylık BTC/USD grafiği umut verici görünüyor.

bitcoin btc analist4

Son X analizinde “Aylık grafikte Bitcoin hala üçgen zirvesinin üzerinde duruyor ve bu oldukça yükseliş eğilimi gösteriyor” dedi . Akümüle sürecinin pozitife işaret ettiğini ifade eden Alan, sağlam bir boğa koşusuna tanıklık edebilmek için konsolidasyonun şart olduğunu dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala