bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,430.99 2.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.96 2.87%
bnb
BNB (BNB) $ 607.63 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 144.86 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519227 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467445 2.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14964 3.72%

Ünlü analist XRP için ralli sinyali verdi: İşte o seviyeler

XRP analiz

Ünlü kripto analisti EGRAG CRYPTO, Temmuz 2023’ten bu yana incelediği XRP grafiğinin oluşturduğu formasyon ile ralli sinyali verdiğini belirtti.

Kripto para piyasasının yeniden yükselişe geçmesi yatırımcıları heyecanlandırdı. Birçok yatırımcı, Bitcoin haberleri üzerinden düzeltmenin tamamlandığını ve piyasanın pozitif görünüme evrildiğini düşünmeye başladı.

Piyasa hareketliliğini sürdürürken, XRP hakkında çarpıcı bir yorum geldi. Solana (SOL), Avalanche (AVAX) ve BNB gibi majör kripto paralara göre daha zayıf bir performans sergileyen XRP, ünlü analistin radarına girdi. Analist, XRP için yükseliş beklentisini paylaştı.

kripto btc eth

Analistten XRP için yükseliş yorumu

Kripto analisti EGRAG CRYPTO, oluşturduğu “W” formasyonu neticesinde XRP için bir yükseliş beklentisi yarattı. Analist, potansiyel yükseliş neticesinde XRP’nin ulaşacağı fiyat seviyelerine de değindi.

Analistin yaptığı grafik çalışmasına göre, XRP 3 günlük “W” formasyonu neticesinde önümüzdeki aylarda ralli yaşayabilir. EGRAG CRYPTO, grafiğe 3 günlük ölçekte bakarak yükseliş başlangıcı olarak yorumlanan “W” formasyonunu öngördü. Formasyon Temmuz 2023 tarihinden bu yana yedi aylık zaman dilimini kapsıyor.

Analiste göre, bu formasyonun çalışması halinde popüler kripto para birimi 1,16 dolara kadar yükseliş gerçekleştirebilir. Analistin hedefinde alt bölge 1 dolar olurken, 1,2 dolar seviyesi üst bölge olarak öne çıktı.

Popüler kripto para biriminin hantallığından şikayetçi olan yatırımcılar, analistin yapmış olduğu fiyat tahminiyle dalga geçti. Birçok yatırımcı, bu analiz sonrasında düşüşün gelebileceğini iddia etti.

Bilindiği üzere Ripple ve SEC arasındaki dava tüm çekişmesiyle devam ediyor. Bu davayı Ripple’ın kazanması halinde, popüler kripto para biriminde boğa koşusu yaşanması bekleniliyor. Ancak yılların kripto parası, henüz 1 dolara bile ulaşabilmiş değil.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala