bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,438.80 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,272.31 2.82%
bnb
BNB (BNB) $ 611.02 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 159.09 3.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543304 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497822 2.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161891 2.67%

Türkiye’de ve Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 24 – 30 Aralık

Turkiyede ve Dunyada Haftanin Trend Coinleri 24 30 Aralik

Kripto para sektöründe gündem bu günlerde oldukça hızlı değişiyor. Özellikle FTX’in iflası sonrası gelen domino etkisi, şirketler üzerindeki sisin daha da artmasına neden olurken, piyasalar da dalgalarla mücadeleyi sürdürüyor. Ancak haftanın düşen, yükselen ve gündeme gelen kripto paraları da oldukça fazla. Gelin birlikte CoinGecko‘nun hazırladığı haftanın trend coinlerine yakından bakalım.

Türkiye’de Haftanın Trend Coinleri! 24 – 30 Aralık

Katar 2022 FIFA Dünya Kupası bitmiş olabilir ancak etkisi hâlen devam ediyor. Öyle ki Türkiye’de haftanın en trend coini hâlen Argentine Football Association Fan Token. Arjantin’in yaşadığı zafer sonrası her ne kadar fan token’ın fiyatında can sıkıcı bir düşüş yaşasa da bu fanların vazgeçmesini sağlamadı. Öyle ki ilk sırayı bırakmayan Arjantin fan token’ı Galatasaray Fan Token ikinci sırada takip etti.

Listenin devamında yer alan Terra Luna Classic ve Solana ise yaşadığı fiyat düşüşleri ile sık sık takip edilen ve trende çıkan kriptolar oldu. Listenin devamında ise sırasıyla Star Atlas, Portugal National Team Fan Token, Bone ShibaSwap ve NEO yer aldı.

Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 24 – 30 Aralık

Dünyadaki trendlere baktığımızda ise farklı bir resim ile karşılaşıyoruz. Haftanın en trend coini XEN Crypto olmuş durumda. Yaşadığı fiyat hareketlerinden ziyade topluluk odaklı bir yükseliş olan XEC Crypto’yu ise son bir ay içeridinde değerinin üçte birini kaybeden solana takip ediyor.

Listenin devamında çiçeği burnunda Blockchain ağı Aptos yer alırken, sıralam şu şekilde Aleph Zero, Vaiot ve GMX.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala