bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,364.24 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.13 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 561.21 2.16%
solana
Solana (SOL) $ 145.21 3.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506408 0.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471719 4.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153622 2.13%

Türkiye’de ve Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 17 – 23 Aralık

Turkiyede ve Dunyada Haftanin Trend Coinleri 17 23 Aralik

Kripto para sektöründe hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Bir taraftan FTX krizinin arkasından yeni şirket sorunla ortaya çıkmaya devam ederken, diğer taraftan küresek enflasyondaki sakinleşme Bitcoin‘e (BTC) ve diğer altcoin’lere olumlu yansıyor. Bu noktada yatırımcılar da hızlı bir takip içerisine girmiş durumdalar. Gelin biz de CoinGecko‘nun hazırladığı haftanın trend coinlerini inceleyelim.

Türkiye’de Haftanın Trend Coinleri! 17 – 23 Aralık

Haftanın en trend coin’i Argentine Football Association Fan Token olmuş durumda. Bu artışın en büyük sebeplerinden biri de şüphesiz token’ın yaşadığı artış. Argentine Football Association Fan Token son 7 gün içerisinde yaklaşık olarak yüzde 146 artış yaşadı. Doğal olarak bu durumda yatırımcılar da kendisine çekti. Diğer taraftan listenin 3. sırasındaki isim olan Portugal National Team Fan Token bu denli şanslı değildi. Öyle ki son 7 gün içerisinde yüzde 39 değer kaybeden token, yatırımcısını üzdü.

Listenin devamındaki coinler ise şu şekilde: Neutrino USD, Portugal National Team Fan Token, Bone ShibaSwap ve STEPN

Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 17 – 23 Aralık

Kripto para dünyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken kripto piyasalarındaki ilgi de günden güne değişiyor.

Bu haftanın en trend coinleri listesinde ise bu sefer Aptos yer aldı. Çiçeği burnunda Blockchain ağı Aptos haftanın trend coinleri arasında yer almayı yaptığı son anlaşmalara borçlu. Coin olarak ne yazık ki son 7 gün içerisinde yüzde 20’ye yakın bir değer kaybı yaşayan Aptos, yatırımcıları arasında sık sık takip edildi. Diğer taraftan Cosmos Hub hisse trendler listesinde bir diğer Coin oldu.

Listenin devamı ise şu şekilde; Cronos, Radix, Argentine Football Association Fan Token, Filecoin, BNB, GMX ve Polygon.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala