bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,357.51 4.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.31 3.84%
bnb
BNB (BNB) $ 562.99 4.44%
solana
Solana (SOL) $ 144.87 8.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502215 2.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469086 4.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152974 4.72%

Terra Classic Sahiplerinin Sayısındaki Artış Dikkat Çekti

Terra Classic Sahiplerinin Sayisindaki Artis Dikkat Cekti 2

USTC ve LUNC‘nin çöküşünden aylar sonra dahi adını sık sık duyurmayı başaran Terra ekosistemi, zaman zaman ilginç hareketlilikleri ile yatırımcılarını şaşırtabiliyor. Kimi zaman anlık fiyat artışı kimi zaman ise işlem hacmi ile bunu yapan Terra Classic, son olarak sahiplerinin sayısındaki artış ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Terra Classic Sahiplerinin Sayısındaki Artış Dikkat Çekti

Terra Classic Yatırımcılarının Sayısındaki Artış Dikkat Çekti

CoinMarketCap‘in verilerine göre, Terra Classic belirteci LUNC’nin sahiplerinin sayısı, çöküşün başından bu yana birkaç aydır istikrarlı bir şekilde artıyor. Özellike eylül ayına göre yüzde 2.7 artışla 316 olan adres sayısı, günümüzde 12.071’e yükseldi.

Bununla birlikte Terra Classic balinaları, aralık ayının başından bu yana varlıklarını artırdı. Kışın ilk ayının geride kalan günlerinde, en büyük ilk 100 LUNC sahibinin pozisyon büyüklüğü yüzde 1.91 arttı.

Analistler ise LUNC sahiplerinin bilançosundaki bu değişikliği token2ın fiyat tablosunu ilişkilendirdi. Analistler balinaların çantalarındaki artışın token için güçlü bir fiyat hareketinin habercisi olduğu bir tür model olduğunu söylüyor. Ancak dolaşımdaki çok sayıda “wrapped” LUNC olduğunda bu verinin sağlamasını yapmak pek mümkün değil.

Son olarak LUNC’nin haberimizin yazımı itibarıyla 0.000142 dolardan işlem gördüğünü belirtelim. Güncel fiyat ise şu şekilde:


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala