bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 68,242.28 3.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,275.53 2.97%
bnb
BNB (BNB) $ 582.39 1.92%
solana
Solana (SOL) $ 182.99 6.42%
xrp
XRP (XRP) $ 0.6058 0.72%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.417782 6.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.134702 7.53%

“Spot Ethereum ETF’leri Web3’ü destekleyecek”

ripple xrp spot buyume

Kripto analisti Michael Nadeau, spot Ethereum ETF’lerin Web3 büyümesini destekleyeceğini ve çok daha büyük bir pazara katkı sağlayacağını öne sürdü.

ABD’li düzenleyici kurum SEC’nin spot Ethereum ETF’lerini onaylamasıyla birlikte yeni bir dönem başladı. Ether (ETH), spot ETF’lerin etkisiyle 4.000 dolara kadar yükseliş gerçekleştirdi.

Kripto para piyasasında bahar havası yaşanırken, sektörün uzmanlarından yorumlar gelmeye devam ediyor. Kripto analisti Michael Nadeau, ETH’nin Web3’ün büyümesi üzerine bir teknoloji olduğunu savundu. Analiste göre, spot ETF’lerin kabulüyle birlikte kripto piyasasında büyüme gerçekleşecek.

spot ethereum etf

Analistten spot Ethereum ETF yorumu

Michael Nadeau, Ether’in Bitcoin’e göre daha büyük bir kayıt altına alınabilir pazara sahip olduğunu savundu. Analiste göre, Ether tüm Web3 endüstrisine yönelik bir seçenek olarak kabul edilecek.

Geçtiğimiz gün rapor yayımlayan Nadeau, “ETH, Web3‘ün büyümesi üzerine bir teknoloji oyunudur. Oysa Bitcoin dijital altındır.” dedi.

Nadeau, spot Ether ETF’lerinin piyasaya sürülmesiyle birlikte ETH’de boğa koşusunun yaşanacağını ve fiyatın 4.870 doları kırabileceğini düşünüyor. Analiste göre ETH’nin 5.000 dolara ulaşması sürpriz olmayacak.

Grand View Research, Web3 endüstrisinin 2030 yılına kadar yıllık 33,5 milyar dolar getiri sunacağını öne sürdü.

Analist, Ether’in doğrulayıcılarının Bitcoin madencileri gibi işletme giderlerine maruz kalmamalarının büyük bir avantaj olduğunu savundu. Nadeau, Ether doğrulayıcılarının maliyetleri karşılamak için satış yapmak zorunda kalmayacağını aktardı.

Nadeau, Ether’in stake özelliğine de değindi. Analist, Ethereum ekosisteminin Bitcoin’e kıyasla daha üstün ağ etkinliklerine sahip olduğunu savundu. Yatırımcıların Bitcoin’de olmayan stake özelliğini Ether’de kullanabileceğini hatırlattı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala