bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,911.20 2.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,265.52 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 579.78 1.16%
solana
Solana (SOL) $ 182.78 5.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.600072 0.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.416761 5.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133912 5.66%

Shiba Inu, Piyasa Değeriyle Bu Kripto Varlıkların Önüne Geçti

shiba inu piyasa degeriyle bu kripto varliklarin onune gecti

Ünlü meme token Shiba Inu (SHIB) son zamanlarda hareketli günler geçiriyor. Yaşanan bu hareketlilik ile beraber Shiba Inu’nun Twitter hesabı, bir milyon takipçiye ulaştı. SHIB ayrıca, piyasa değerine göre en büyük 15 kripto varlık arasına girdi.

CoinMarketCap verilere göre 2020 yılının sonlarında Ryoshi adlı anonim geliştirici tarafından yaratılan SHIB, şimdi Litecoin, Chainlink ve Bitcoin Cash’i geride bıraktı.

shiba inu piyasa degeriyle bu kripto varliklarin onune gecti 3

SHIB, 10 Mayıs’taki tüm zamanların en yüksek seviyesinin sadece yüzde 20 oranında gerisinde bulunuyor.

shiba inu piyasa degeriyle bu kripto varliklarin onune gecti 2

Shiba Inu’nun Piyasa Değeri 12 Milyar Doları Aştı

Kripto varlık hızla yükselmeye devam ediyor. 7 gün içerisinde yüzde 300’den fazla yükseldi. SHIB şu sıralar en iyi performans gösteren kripto varlık haline geldi.

Ayrıca Shiba Inu’nun günlük hacmi 19.4 milyar dolara kadar yükseldi. Kripto para şu anda Binance, Coinbase ve Huobi’de en çok işlem gören kripto para birimleri arasında yer alıyor.

söz konusu olan kripto varlığın bu yükseliş trendi, Dogecoin ve Shiba Inu hayranları arasındaki sert rekabetin içine soktu. Kendini Dogecoin milyoneri ilan eden Glauber Contessoto kısa süre önce Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’in kendisine hediye edilen SHIB tokenlerinin bir kısmını bağışladığını ve geri kalanını yaktığını hatırlattı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala