bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,168.73 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,188.68 4.35%
bnb
BNB (BNB) $ 572.64 0.45%
solana
Solana (SOL) $ 173.06 3.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.606383 2.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.396782 2.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.126813 0.87%

SBF’nin hayatı belgesel oluyor: Kripto Kralının Çöküşü

sbf

FTX’in eski CEO’su Sam Bankman Fried’ın hayatı belgesel olacak. BBC tarafından çekilecek olan belgeselde, borsayı iflasa sürükleyen süreç bilinen ve bilinmeyen tüm detaylarıyla ele alınacak.

“Kripto Kralının Çöküşü”

Bir zamanlar dijital para ekosisteminin önde gelen liderlerinden biri olarak bilinen Sam Bankman-Fried (SBF), şimdi British Broadcasting Corporation (BBC) tarafından yayınlanacak olan ve merakla beklenen bir belgeselin konusu olacak. BBC iPlayer platformundaki bir podcast’te yer alan habere göre, belgesele “Panorama: Kripto Kralının Çöküşü” adı verilecek.

SBF 1

BBC ise SBF’yi dijital para ekosisteminde devrim yaratmak için yola çıkmış ancak sonunda en büyük kaybeden haline gelmiş ve yıllarca hapis cezası alma ihtimali olan biri olarak özetledi. Medya devi, belgeseli hazırlamak için SBF’nin eski sınıf arkadaşları, meslektaşları ve içeriden kişilerle FTX türev borsasının hangi temelde çöktüğüne dair daha fazla bilgi edinmek amacıyla bir dizi röportaj yaptığını söyledi.

BBC belgeseli, göz ardı edilen ve sonunda firmayı iflasa sürükleyen kırmızı bayraklara odaklanacak ve bunun altında yatan etki tüm kripto dünyasında hissedilecek. Sam Bankman-Fried hakkındaki BBC belgeselinin ilk yayın tarihinden itibaren 11 ay boyunca yayında olması planlanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Beyza Nur Kızıldemir

Beyza Nur Kızıldemir 6 Temmuz 1997 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise yıllarını Bursa’da geçirdi. Şu an İstanbul’da yaşıyor. Çocukluğundan bu yana tiyatro, müzik, sinema ve edebiyata ilgi duydu, zaman zaman bu branşlarda eğitimler aldı. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Beyza, aynı zamanda Gazetecilik bölümü ile de çift anadal yaptı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala