bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,733.34 2.75%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,467.34 2.90%
bnb
BNB (BNB) $ 577.05 0.67%
solana
Solana (SOL) $ 158.61 3.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.584946 11.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446141 2.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.125214 5.56%

RTFKT’nin COO’su, Kimlik Avı Dolandırıcılığının Kurbanı Oldu

rtfktnin coosu kimlik avi doland

Son dönemde birçok dolandırıcılık haberleri ile karşılaşıyoruz. Bu kez Nike’ın Web3 kolu olan RTFKT’nin COO’su Nikhil Gopalani, bir kimlik avı dolandırıcılığının kurbanı oldu. Gopalani neredeyse tüm NFT‘lerini kaybetti.

RTFKT’nin COO’su, Kimlik Avı Dolandırıcılığına Uğradı

Nike’ın sahibi olduğu bir kripto markası olan RTFKT’nin COO’su, bir kimlik avı dolandırıcılığına uğradı ve hemen hemen tüm NFT’lerini kaybettiğini açıkladı.. Nikhil Gopalani, resmi Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak paylaşımda bulundu.

rtfktnin coosu kimlik avi dolandiriciliginin kurbani olduDD

Nikhil Gopalani şu şekilde açıklama yaptı:

Akıllı bir Kimlik Avcısı tarafından saldırıya uğradım. Bazı diğer NFT’lerimi sattım. Açıkçası buna oldukça üzüldüm ve incindim ve bütün gün gerçekten hareket edemedim.

OpenSea faaliyeti, görünüşe göre kimlik avcısının Gopalani’nin cüzdanındaki taban fiyatlarla 175.000 dolardan fazla değere sahip iki haneli CloneX, RTFKT, Loot Pods ve Crypto Kicks NFT’ler dahil olmak üzere NFT’leri boşaltmak için iki cüzdan kullandığını gösteriyor. Etkilenen cüzdan, birçok para çekme işleminden sonra şu anda Etherscan’de toplam varlık değerini 0,11 dolar olarak gösteriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala